6000 TL Laptop Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan ogzo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 698

ogzo

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar.
Yeni bir dizüstü cihaz almak istiyorum ama kafama tam anlamıyla yatan bir model bulamadım. Yüksek çözünürlüklü (4K tercih ederim). İşlemci performansı yüksek ve oyun için olmayan bir cihaz arayışındayım. Thunderbolt3 girişi olması da iyi olur :) Oyun vs oynanmayacak o yüzden GTX 1050, GTX 1060 vs ekran kartlarına ihtiyaç duymuyorum. Hem böyle bir ekran kartına para vermeye hem de her gün taşımaya niyetim yok :)

6000 civarı önerilerinizi duymak isterim, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Macbook serisine ne dersiniz o fiyat bazında en taşınabilir ve Thunderbolt 3' e sahip olan cihazlar. Ekranları da yüksek çözünürlüklü.
 
Hocam bilgisayar mühendisi çalıştığım şirket windows kullanıyor kullandığım programlar vs hepsi windows üzerinde, bende uzun yıllardır hem linux hem windows birlikte kullanmaktayım macOS deneyimim olmadı hiç bir kaç yıla ikinci bilgisayar olarak alabilirim ama şuan güçlü bir dizüstü almayı düşünüyorum. mac windows performansı nasıl bilmiyorum ne kadar uyumlu merak ettim açıkçası.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı