Merhaba arkadaşlar. Benim 6000 TL ekipman bütçem var ve alacağım ekipmanlar monitör, klavye, mouse ve kulaklık. Bana güzel, kulağın köşesini boş birakmayan, ghosting yapmayan, güzel monitör ve güzel bir mouse klavye önerir misiniz?
Viewsonic iyi bir markadır ama bu model VA panel olduğu için tavsiye etmiyorum. Üstte arkadaşların attıkları ve benim attığım monitör f/p en iyi monitörlerdir.Önerileriniz için teşekkürler
Peki bu monitör nasıl hem kavisli hem bütçeme Uygun
VIEWSONIC 23,6" VX2418C 1ms 165hz FHD FreeSync HDMI DP Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,6" VX2418C 1ms 165hz FHD FreeSync HDMI DP Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
VIEWSONIC 23,6" VX2418C 1ms 165hz FHD FreeSync HDMI DP Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,6" VX2418C 1ms 165hz FHD FreeSync HDMI DP Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam 165 hz diye attığını düşünüyorum ve 144 hz ile 165 hz arasında çok bir fark yok ve asus marka daha iyi bence oyun için.Peki bu monitör nasıl AMD freesync özelliği de var
eğer 3900 lere çıkarım diyorsan attığıma da bakabilirsin. 200tl farka değerPeki bu monitör nasıl AMD freesync özelliği de var
AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer 3900'lere çıkarım diyorsan attığıma da bakabilirsin