6000 TL Monitör önerisi

Bütçe
6000 TL

canekiin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hem oyun hem de bir şeyler izlemek için kullanacağım monitor arıyorum. Şu an aklımda ASUS TUF Gaming VG249QL3A monitörü var ama Donanım Arşivi ağabeyin son videosundaki monitör çok aklımı karıştırdı sizce hangisini alayım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250810_215859_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250810_215859_Hepsiburada.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20250810_220606_Chrome.jpg
    Screenshot_20250810_220606_Chrome.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar hem oyun hem de bir şeyler izlemek için kullanacağım monitor arıyorum. Şu an aklımda ASUS TUF Gaming VG249QL3A monitörü var ama Donanım Arşivi ağabeyin son videosundaki monitör çok aklımı karıştırdı sizce hangisini alayım?
Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorsan Rampage'i alabilirsin. Eğer karışık kullanımın varsa önerebileceğim çok iyi monitör var.

@fatihylmzz Neden beğenmeme butonuna bastığınızı sorgulayabilir miyim? Sadece markanın Rampage yazmasına bakarak mı?

Son düzenleme:
parlaklığı yüksek olsun istiyorum en az 350 diye belirlemiştim kafamda ama 300'ün çok fark edeceğini sanmıyorum g-sync var mı göremedim yine de bi bakarım buna teşekkürler.
Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorsan Rampage'i alabilirsin. Eğer karışık kullanımın varsa önerebileceğim çok iyi monitör var.

@fatihylmzz Neden beğenmeme butonuna bastığınızı sorgulayabilir miyim? Sadece markanın Rampage yazmasına bakarak mı?
rampage'in tasarımını çok sevmedim açıkçası ama fiyatı baya uygun o nedenle sormak istedim. evet karışık kullanım var önerirseniz çok memnun olurum.

ayrıca en az 144 hz üst übir monitör bakıyorum ve nvidia g-sync olsa güzel olur bir de pivot hareket olması çok daha iyi arada sağa sola döndürüp yataktan film-video izlerim. bu özelliklerin hepsi olmak zorunda değil ama olursa güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı