ferhatyilmaz Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba. Mevcut mousemle 4 seneyi geride bıraktık ve artık değişmem gerektiğini düşünüyorum, RGB ışıklı, kendi programı olan (DPI ayarlama, ışığını ayarlama vb.), Kablosuz olursa güzel olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. Kindest regards. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Merhaba. Mevcut mousemle 4 seneyi geride bıraktık ve artık değişmem gerektiğini düşünüyorum, RGB ışıklı, kendi programı olan (DPI ayarlama, ışığını ayarlama vb.), Kablosuz olursa güzel olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. Kindest regards.
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr - Fiyatı, Yorumları Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben yaklaşık 6 aydır bunu kullanıyorum kendi programı da var sadece aralardan toz kaçıyor ama herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr - Fiyatı, Yorumları Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben yaklaşık 6 aydır bunu kullanıyorum kendi programı da var sadece aralardan toz kaçıyor ama herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
ferhatyilmaz Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 shinorcell dedi: Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr - Fiyatı, Yorumları Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben yaklaşık 6 aydır bunu kullanıyorum kendi programı da var sadece aralardan toz kaçıyor ama herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş hocam, peki mousepad öneriniz var mıdır?
shinorcell dedi: Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr - Fiyatı, Yorumları Glorious Model D Kablolu Mat Beyaz Rgb Oyuncu Mouse 69gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben yaklaşık 6 aydır bunu kullanıyorum kendi programı da var sadece aralardan toz kaçıyor ama herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş hocam, peki mousepad öneriniz var mıdır?
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #4 GamePower GP400 Rubber 400x400x4mm RGB Gaming Mousepad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com bende bu var herhangi bir sıkıntı çıkartmadı 1 yıldır kullanıyorum renk seçenekleri rgbsi falanda güzel hem büyük ve ucuz
GamePower GP400 Rubber 400x400x4mm RGB Gaming Mousepad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com bende bu var herhangi bir sıkıntı çıkartmadı 1 yıldır kullanıyorum renk seçenekleri rgbsi falanda güzel hem büyük ve ucuz
ferhatyilmaz Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 Tamamdır hocam sağ olasın iyi günler.