Kullanıcı1355
Hectopat
O bilgisayarı alacağına parana vur çakmağı yak gitsin. 10 yıllık çöp parçaları ışıklı kasaya koymuşlar. 2.el bak.
O bilgisayarı alacağına parana vur çakmağı yak gitsin. 10 yıllık çöp parçaları ışıklı kasaya koymuşlar. 2.el bak.
Dostum biliyorum bütçe kısıtlı ancak 3. Nesil intel işlemci var burada.Sıfır dostum bir tane aklımda var ama bir link atayım bak DMC Nx12 (pubg,gta 5) I5-3470 16gb Ram,256gb Ssd,4gb Rx550 Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hocam apu sistem nedir pek bilgim yokIslemci cikali 12 yil oluyor. Igrenc sistem. PSU su c4 gibidir muhtemelen.
Ikinci elde 5600G APU sistem alman daha mantikli olacaktir.
Hocam APU sistem nedir pek bilgim yok.
Grafik birimli islemcili sistemler. Ekran kartsiz. Ama su an topluyorum size bir sistem ondaki islemci sayesinde 1050 Ti varmis gibi oyun oynayabilirsiniz.Hocam apu sistem nedir pek bilgim yok
Hocam APU sistem nedir pek bilgim yok.
O zaman benim casper c350 laptop ile aynıEkran kartı yok işlemcinin içindeki dahili grafik birimini kullanıyor.
APU sistemli bilgisayarlarda daha ekonomik olması açısından ekran kartı bulunmaz, ancak grafik olarak bütçenizin üstünde bir performans verme yeteneğine de sahip olduğunu söyleyebiliriz. İşlemci + Ekran kartı ikilisi beraber geliyor. Şeklindedir f/p bir kasa oluyor ekran kartı yok işlemcinin grafik işlemcisini kullanıyor ama performans olarak üzmez çok uçuk beklentiniz yok ise.Hocam apu sistem nedir pek bilgim yok
O zaman benim Casper C350 laptop ile aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.