Abdullah01
Hectopat
Kasanın değişmesi lazım sorunlu bir kasa oAMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI B450 Tomahawk MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3000C15 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3000C15 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Adata XPG SX6000 Pro ASX6000PNP-512GT-C 512GB 2100/1500 MB/s PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com
Cooler Master MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli Fiyatı
Cooler Master MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Böyle 4.375 TL yapıyor, ekran kartı için bütçenizi ne kadar zorlarsanız o kadar güzel olur. RX 5700 düşünülebilir. Ya da ileride daha güçlü kart alırsınız şimdilik RX590 Nitro+ S.E. veya indirimden felan 1660 Ti çözülebilir.
Aynen atmak istediğim o değildi yanlış oldu, çok benzeri ancak önden aldığı hava çok iyi olan bir kasa vardı hatırlayamadım.Kasanın değişmesi lazım sorunlu bir kasa o
Önerdiğin sistem genel olarak hoşuma gitti ram konusunda rgb yerine normal olanını tercih ederim.Dediğiniz gibi 5700 de alabilirim ama internetten alışveriş yapmaya korkuyorum.AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI B450 Tomahawk MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3000C15 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C15 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3000C15 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Adata XPG SX6000 Pro ASX6000PNP-512GT-C 512GB 2100/1500 MB/s PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com
Cooler Master MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli Fiyatı
Cooler Master MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Böyle 4.375 TL yapıyor, ekran kartı için bütçenizi ne kadar zorlarsanız o kadar güzel olur. RX 5700 düşünülebilir. Ya da ileride daha güçlü kart alırsınız şimdilik RX590 Nitro+ S.E. veya indirimden felan 1660 Ti çözülebilir.
Ekleme: Daha iyi bir kasa vardı ama şimdi bulamadım aklıma gelirse yazacağım. Önden aldığı haca daha iyi idi.
Ben çok şey aldım binlerce liralık bir sorun yaşamadım. Yaşayanlar var farklı farklı sorunlar ancak bu şans işidir. Tüm parçalar sıfır sorun ile elinize gelebilir ya da çakal bir durum nedeniyle bir takım aksaklıklar çıkabilir, şans yani.Önersiğin sistem genel olaraj hoşuma gitti ram konusunda rgb yerine normal olanı tercih ederim.Dediğiniz gibi 5700 de alabilirim ama internetten alışveriş yapmaya korkuyorum.
Söylediğim gibi bu şans işi. Normal şartlarda elinize ulaşana kadar zarar gelmemesi için satıcı firmanın düzgün kargolaması ve kargo firmasının insan gibi işini yapması gerekir. Burası Türkiye, en güvenilir yerden en kaliteli kargo şirketi ile (var mı bilmiyorum) yollanan bir üründe bile sorun olabilir ancak bunlar günlük yaşantımızda az karşılaştığımız durumlar. Yani ben kendim ve çevreme internet üzerinden onlarca telefon ve laptop almış aldırmış biriyim. Sanırım şanslılardanım hiçbir sorun yaşamadım. Kazasız belasız geldi ve uzun süreler kullanıldı her ürün. Monitör elektronik bazı bileşenler, şuan tüm ailemin kullandığı telefonlar vs. hepsini internet üzerinden aldım.Oturduğum yer Malatya buraya gelene kadar başlarına bir şey gelmez mi yani ?
Ben işimi şansa bırakamamSöylediğim gibi bu şans işi. Normal şartlarda elinize ulaşana kadar zarar gelmemesi için satıcı firmanın düzgün kargolaması ve kargo firmasının insan gibi işini yapması gerekir. Burası Türkiye, en güvenilir yerden en kaliteli kargo şirketi ile (var mı bilmiyorum) yollanan bir üründe bile sorun olabilir ancak bunlar günlük yaşantımızda az karşılaştığımız durumlar. Yani ben kendim ve çevreme internet üzerinden onlarca telefon ve laptop almış aldırmış biriyim. Sanırım şanslılardanım hiçbir sorun yaşamadım. Kazasız belasız geldi ve uzun süreler kullanıldı her ürün. Monitör elektronik bazı bileşenler, şuan tüm ailemin kullandığı telefonlar vs. hepsini internet üzerinden aldım.