6000 TL sistem tavsiyesi

Ben işimi şansa bırakamam :) Bu yüzden vatandan toplayacam hem bu aralar akşam 10dan sonra oemlerde indirim oluyor.Senin önerdiğin sistemden yola çıkarak şöyle bir şey yaptım birde 1660 ti yerine asus rog strix rx 590 nasıl olur çünkü o da indirime giriyor.Eki Görüntüle 447886
Yorum yapamayacağım, asla o şekilde almazdım, internetten kovalar en iyi fiyata en iyi parçaları dizerdim ki o bütçeye attığım parçaların yanına en güzel Nitro+ RX590 S.E. gider. Siz bilirsiniz yardımcı olamayacağım.
Ben işimi şansa bırakamam :) Bu yüzden vatandan toplayacam hem bu aralar akşam 10dan sonra oemlerde indirim oluyor.Senin önerdiğin sistemden yola çıkarak şöyle bir şey yaptım birde 1660 ti yerine asus rog strix rx 590 nasıl olur çünkü o da indirime giriyor.Eki Görüntüle 447886
Yine de belirteyim ben. Anakart fena değil. SSD'i 100TL fazla verip Nvme seçmelisiniz. Kasa hakkında bilgim yok hava akışı kalitesi vs. nasıldır bilmiyorum. O ekran kartına 2600TL bence verilmez, 2060 geliyor neredeyse o fiyata.

Yorum yapamayacağım, asla o şekilde almazdım, internetten kovalar en iyi fiyata en iyi parçaları dizerdim ki o bütçeye attığım parçaların yanına en güzel Nitro+ RX590 S.E. gider. Siz bilirsiniz yardımcı olamayacağım.

Yine de belirteyim ben. Anakart fena değil. SSD'i 100TL fazla verip Nvme seçmelisiniz. Kasa hakkında bilgim yok hava akışı kalitesi vs. nasıldır bilmiyorum. O ekran kartına 2600TL bence verilmez, 2060 geliyor neredeyse o fiyata.
Sağol.

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle 4.500 TL yapıyor, ekran kartı için bütçenizi ne kadar zorlarsanız o kadar güzel olur. RX 5700 düşünülebilir. Ya da ileride daha güçlü kart alırsınız şimdilik RX590 Nitro+ S.E. veya indirimden felan 1660 Ti çözülebilir.

Ekleme: Daha iyi bir kasa vardı ama şimdi bulamadım aklıma gelirse yazacağım. Önden aldığı haca daha iyi idi.

Ekleme: Kasayı düzelttim.
Bu sistem çok iyi. SSD'yi SX8200 Pro yaparsanız daha iyisi olmaz.
Bu anakartı almayın. En kötü B450 anakartlardan biri.

İnternetten alışverişten korkma, güvenilir sitelerden toplarsan hiçbir sorun yaşamazsın. Ayrı ayrı sitelerden toplarsan daha iyi ve ucuz sistem oluşturabilirsin.

AMD Ryzen 5 3600 1366TL
MSI B450M BAZOOKA V2 658TL
Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) 3200MHz 543TL
Kingston A400 480GB SSD 375TL
ASUS ROG Strix Geforce 1660Ti 2369TL
FSP Hydro 700W 80+ Bronze 455TL
Sharkoon TG5 Kasa 367TL

Toplam: 6170TL yapıyor, Ekran Kartını bilerek ROG Strix serisinden seçtim. Asus'un ROG serisi en iyi soğutmalardan birine sahip istersen fiyatı düşük başka modellere yönelebilirsin ama bu seri cidden çok iyi ve uzun ömürlü. İleride işlemciye Arctic Freezer 34 Esport DUO al, işlemci oyunlarda 75 derece civarında geziyor.

Tavsiyem Bu sistem anakartı Gigabyte B450 Aorus Elite yapıp, SSD'yi M.2 yapıp bir de 1 TB HDD eklediğiniz zaman fiyat 5478₺ tutuyor toplamda.
2600 yerine 3600 de ekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı