- Makaleler
- 1
Önerim şu şekilde olacaktır. Farklı sitelerden 6K toplanabilir. Hayırlısı olsun şimdiden.
2060 gereksiz pahalı intel önerme sebebini sorabilir miyim ?Önerim şu şekilde olacaktır. Farklı sitelerden 6K toplanabilir. Hayırlısı olsun şimdiden.
Eki Görüntüle 447977
Oyun vs. tam bir FPS sistem için İntel önerdim. İsteğe göre R5 3600 + B450 anakart kombininle değişebilir. Tek siteden topladığım için fiyatlara bakmadım. Daha uygunu bulunabilir elbet.2060 gereksiz pahalı intel önerme sebebini sorabilir miyim ?
Tam bir FPS sistemi diyorsunuz da AMD hem tekli çekirdekte hem de çoklu çekirdekte o önerdiğiniz 9400F'den daha performanslı.Oyun vs. tam bir FPS sistem için Intel önerdim. İsteğe göre R5 3600 + B450 anakart kombininle değişebilir. Tek siteden topladığım için fiyatlara bakmadım. Daha uygunu bulunabilir elbet.
Bu paraya RTX 2060 sistem toplanıyor. Sakın bu sistemi almayın.Ben işimi şansa bırakamamBu yüzden vatandan toplayacam hem bu aralar akşam 10dan sonra oemlerde indirim oluyor.Senin önerdiğin sistemden yola çıkarak şöyle bir şey yaptım birde 1660 ti yerine asus rog strix rx 590 nasıl olur çünkü o da indirime giriyor.Eki Görüntüle 447886
Ben sistemi Malatyada oturduğum için vatandan toplamayı düşünüyorum.Toplayacağım sistem ile neler yapmak istediğimi açıklamada belirttim.Işlemci olarak kafamda i5 9400f var buna göre nasıl bir sistem öneriyorsun.Bu paraya RTX 2060 sistem toplanıyor. Sakın bu sistemi almayın.
Dostum bana kalırsa Intel tabanlı bir sistem kurma, Ryzen tercih etmelisin.Ben sistemi Malatyada oturduğum için Vatan'dan toplamayı düşünüyorum. Toplayacağım sistem ile neler yapmak istediğimi açıklamada belirttim. Işlemci olarak kafamda i5 9400F var buna göre nasıl bir sistem öneriyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.