6000 TL sistem tavsiyesi

Önerim şu şekilde olacaktır. Farklı sitelerden 6K toplanabilir. Hayırlısı olsun şimdiden.

2500.jpg

Oyun vs. tam bir FPS sistem için Intel önerdim. İsteğe göre R5 3600 + B450 anakart kombininle değişebilir. Tek siteden topladığım için fiyatlara bakmadım. Daha uygunu bulunabilir elbet.
Tam bir FPS sistemi diyorsunuz da AMD hem tekli çekirdekte hem de çoklu çekirdekte o önerdiğiniz 9400F'den daha performanslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben işimi şansa bırakamam :) Bu yüzden vatandan toplayacam hem bu aralar akşam 10dan sonra oemlerde indirim oluyor.Senin önerdiğin sistemden yola çıkarak şöyle bir şey yaptım birde 1660 ti yerine asus rog strix rx 590 nasıl olur çünkü o da indirime giriyor.Eki Görüntüle 447886
Bu paraya RTX 2060 sistem toplanıyor. Sakın bu sistemi almayın.

Ben sistemi Malatyada oturduğum için Vatan'dan toplamayı düşünüyorum. Toplayacağım sistem ile neler yapmak istediğimi açıklamada belirttim. Işlemci olarak kafamda i5 9400F var buna göre nasıl bir sistem öneriyorsun.
Dostum bana kalırsa Intel tabanlı bir sistem kurma, Ryzen tercih etmelisin.
Bu sistemi özelleştirip alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı