6000 TL Sistem Toplama

Arthas Menethil

Megapat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | Asrock AMD RX6700 Xt Challenger D | Gigabyte B550M D3SH | XPG D10 2x8 GB 3200 MHz | Kioxia Exceria 1TB | Toshiba 1TB 5200 RPM | Deepcool CC560 | COOLER MASTER MPE 750W +80 Bronze | Asus VP249QGR
Dostlar selamlar, ben yeni bir sistem toplayacagım kendime. 6000 TL bütçem var, (monitör dahil) önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38,2 KB · Görüntüleme: 197
Hepinize çok teşekkürler. Mayhem'in dediği sistem aklıma çok yattı (Intel de istiyorum ama soket tipi değişebilir bir de anakartları çok pahalı, Ryzen bir sistem toplamak daha mantıklı) iki sorum olacak.
1. SSD'yi 128 GB yapıp HDD'yi 2TB yapsam daha iyi olur gibi geliyor malum yeni oyunların boyutları biraz fazla.
2. Palit nasıl bir markadır, Galax'ı mı önerirsiniz, Palit mi?
3. Kasa ve güç kaynağı yeterli olur değil mi? (İleride stok soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum OC yapıcam.)

Tekrardan teşekkürler.

Hepinize çok teşekkürler. Mayhem'in dediği sistem aklıma çok yattı (Intel de istiyorum ama soket tipi değişebilir bir de anakartları çok pahalı, Ryzen bir sistem toplamak daha mantıklı) iki sorum olacak.
1. SSD'yi 128 GB yapıp HDD'yi 2TB yapsam daha iyi olur gibi geliyor malum yeni oyunların boyutları biraz fazla.
2. Palit nasıl bir markadır, Galax'ı mı önerirsiniz, Palit mi?
3. Kasa ve güç kaynağı yeterli olur değil mi? (İleride stok soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum OC yapıcam.)

Tekrardan teşekkürler.

1- Bence sistemin dengesini bozmayın, 1TB en azından kısa süre için işinizi görecektir.
2- Palit hk.
3- Güç kaynağı yeterli, bende de aynı kasa ve güç kaynağı var.

Not: İtopya’daki indirimlere bakmanızda da fayda var. Bu öğlen incelemiştim, güzel fiyatlar vardı.

1- Bence sistemin dengesini bozmayın, 1TB en azından kısa süre için işinizi görecektir.
2- Palit hk.
3- Güç kaynağı yeterli, bende de aynı kasa ve güç kaynağı var.

Not: İtopya’daki indirimlere bakmanızda da fayda var. Bu öğlen incelemiştim, güzel fiyatlar vardı.

Çok teşekkürler. Teknobiyotik veya İtopya'dan toplayacağım, artık hangisi ucuzsa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı