6000 TL Telefon önerisi

Bütçe
6000
Hangisi daha iyi? GT daha iyi gibi duruyor ama taksitle alacağım için internetten almayacağım. O da ne MediaMarkt'ta ne Arçelik'te ve Vatan da hiçbir yerde yok.
Eğer saf oyun performansı istiyorsanız X3 Pro modeli en iyisidir. Ancak X3 GT önü yazılımla tıkanmış çünkü işlemci normalde 2.9GHz iken 2.6 kullanıyor. Soğutması ise X3 Pro modeline fark atar. Üstelik kamera ve bataryası çok daha iyi. Hızlı şarja değinmiyorum bile. Eğer ileride yazılımla önü açılır veya 3. Parti uygulamalarla performans artırılırsa performans olarak da farkı açacaktır.
 
Eğer saf oyun performansı istiyorsanız X3 Pro modeli en iyisidir. Ancak X3 GT önü yazılımla tıkanmış çünkü işlemci normalde 2.9GHz iken 2.6 kullanıyor. Soğutması ise X3 Pro modeline fark atar. Üstelik kamera ve bataryası çok daha iyi. Hızlı şarja değinmiyorum bile. Eğer ileride yazılımla önü açılır veya 3. parti uygulamalarla performans artırılırsa performans olarak da farkı açacaktır.

Soyle soyleyeyim. Sürekli oyun oynarım özelikle pes Mobile, ve galerimde sürekli meme yapmak için her türlü fotoyu bulundururum galerim çok dolu olur. Arada sırada da hatıralık video çekerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı