6000 TL'ye Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Monster abra a5 v14.1 kullanıyorum. 3200 yazma 1100 okuma değerlerine sahip ssd taktırdım ve 16 gb ram msi asus'a göre çok uygun fiyatı şuan hem 2 kg olması hem boyutlarının küçük olması beni cezbetti. 2 gündür oyunlarda ısınma problemim yok 75 dereceyi dahaden hiç geçmedim fakat fanlar oyundayken biraz sesli çalışıyor. Monsterın kontrol merkezi beğenmedim fan ayarını istediğin gibi ayarlıyamıyorsun yarın msi aferburner kurup denicem klavyesi de biraz fazla ses çıkarıyor ama alışıyorsunuz . Pc den genel anlamı ile memnunum ssd çok hızlı 5-6 sn gibi bir sürede açılıyor bilgidayar i7 8750 ve 1050ti tatmin edici bir seviyede , klavyenin sol tarafı buz gibi orta kısımda klavyenin üstü sıcak sağ tarafta ılık şuanlık memnunum diyebilirim.
Şunu da söyliyim driverları yüklerken sıralamaya dikkat etmeden yükledim nvidianın sürücüsü saçmaladı hemen teknik servisi aradım teamviewer ile bağlanıp sorunu çözdüler teknik servisten de memnun kaldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı