6000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
4000₺-6000₺

tarikcehiz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Teknikeri
Merhaba, Dell G2422HS almaya karar vermiştim fakat faizsiz taksit seçeneği olmadığı için farklı monitörlere bakıyordum bütçemi biraz arttırdığımda BenQ Mobiuz EX240 - BenQ MOBIUZ EX2510S - Dell S2522HG monitörleri gözüme çarptı. Forumda farklı konularda önerilen ViewSonic VX2705-2KP-MHD monitör de güzel fakat yükseklik ayarının olmaması biraz uzaklaştırdı. Monitörü aslında Xbox Series S için kullanacağım fakat almışken uzun ömürlü ve sağlam bir cihaz almak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Bence Dell en mantıklısı. Hem daha ucuz hem de Hz olarak daha iyi.(ViewSonic ile gücü aynı ama Dell daha ucuz olduğu için ben Dell alırdım.)

1673952453110.png

Hiç düşünmeden bunu alın hocam. Dell ile kıyaslanamaz bile, fırsat şu an.
Bütçemi bu kadar aşamam açıkçası teşekkür ederim öneriniz için.

Önceliğim IPS panele sahip olması ve bu listede ki IPS panele sahip monitörler bütçemi aşıyor, teşekkür ederim

İtopya stokları yenilemiş LG 23.8" 24GN600-B bunu alsam daha iyi olur diye düşünüyorum kalan nakitle diğer ekipman ihtiyaçlarımı karşılasam daha iyi olacak diye düşünüyorum. @GalaxySal450,@Saint Lucia sizlerin de görüşünü alabilir miyim?

Son düzenleme:
Bütçemi bu kadar aşamam açıkçası teşekkür ederim öneriniz için.

Önceliğim IPS panele sahip olması ve bu listede ki IPS panele sahip monitörler bütçemi aşıyor, teşekkür ederim

İtopya stokları yenilemiş LG 23.8" 24GN600-B bunu alsam daha iyi olur diye düşünüyorum kalan nakitle diğer ekipman ihtiyaçlarımı karşılasam daha iyi olacak diye düşünüyorum. @GalaxySal450,@Saint Lucia sizlerin de görüşünü alabilir miyim?

Birincisi Xbox için 240 Hz monitör bakmanı gereksiz buluyorum. 240 Hz desteklemiyor çünkü. Yanlışım varsa düzeltin.
Bu yüzden Dell ve önerilen MSI konuya bağlı olmuyor. Eğer bilgisayar ortamında da kullanacaksan o zaman olur. Fakat Dell'in 240 Hz bir monitöre göre bazı teknik eksiklikleri mevcut. Her kullanıcı bunu anlayamaz elbette.

Baktığın BenQ'lar aynı monitör sayılırlar. Seçim size fark yaratmaz.

ViewSonic en ucuz 2K monitörlerden biri. Fakat içindeki özellikler ve kalitesi 2K monitöre yakışmıyor. Zorda kalmadıkça tercih edilmemeli.
Alternatif olarak
Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör önerebilirim.
Gigabyte G24F-2 Monitör düşünülebilir.
Samsung LS27A600NWMXUF (S27A600) Monitör sadece Xbox için kullanılacaksa 2K monitör olarak işinizi görür. Hz olarak tatmin etmezse değerlendirilmesin.

Birincisi Xbox için 240 Hz monitör bakmanı gereksiz buluyorum. 240 Hz desteklemiyor çünkü. Yanlışım varsa düzeltin.Bu yüzden Dell ve önerilen MSI konuya bağlı olmuyor. Eğer bilgisayar ortamında da kullanacaksan o zaman olur. Fakat Dell'in 240 Hz bir monitöre göre bazı teknik eksiklikleri mevcut. Her kullanıcı bunu anlayamaz elbette.

Baktığın BenQ'lar aynı monitör sayılırlar. Seçim size fark yaratmaz.

ViewSonic en ucuz 2K monitörlerden biri. Fakat içindeki özellikler ve kalitesi 2K monitöre yakışmıyor. Zorda kalmadıkça tercih edilmemeli.
Alternatif olarak
Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör önerebilirim.
Gigabyte G24F-2 Monitör düşünülebilir.
Samsung LS27A600NWMXUF (S27A600) Monitör sadece Xbox için kullanılacaksa 2K monitör olarak işinizi görür. Hz olarak tatmin etmezse değerlendirilmesin.
Hem laptop hemde xbox için kullanacağım ama daha çok xbox için kullanacağım. İlerleyen zamanlarda masaüstü pc almayı düşündüğüm için 144Hz'den yukarısına bakıyordum. Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör ve Gigabyte G24F-2 Monitör gayet güzel gözüküyorlar, inceleme videolarına,yazılarına baktıktan sonra karar vereceğim kaba taslak baktığımda Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör fiyatına göre oldukça iyi gözüküyor. Vakit ayırdığınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Hem laptop hem de Xbox için kullanacağım ama daha çok Xbox için kullanacağım. İlerleyen zamanlarda masaüstü PC almayı düşündüğüm için 144Hz'den yukarısına bakıyordum. Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör ve Gigabyte G24F-2 Monitör gayet güzel gözüküyorlar, inceleme videolarına, yazılarına baktıktan sonra karar vereceğim kaba taslak baktığımda Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör fiyatına göre oldukça iyi gözüküyor. Vakit ayırdığınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

144 Hz üstü istiyorsan 1080P'de MSI en iyi 240 Hz monitörlerden biridir. Epeydir fiyatı yüksek olduğu için önerilmiyordu şu sıralar potaya girdi. Aklına yatanı sorabilirsin. Eksi, artı tartışırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı