6000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
4000₺-6000₺
Az değil. Arka aydınlatma olmadığı için OLED panelli monitörler de böyle 200 nitlerde sunuluyor ancak zirve parlaklığı 1000 nit oluyor. Önerdiğim monitör IGZO IPS. IGZO (indiyum galyum çinko oksit) OLED'in yapısında bulunan bir malzeme hatta OLED'in oluşumundaki en önemli şey diyebilirim. Dolayısıyla IGZO IPS panellerin çalışma mantığı OLED panellere yakın oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginiz için teşekkür ederim umarım gaming gen siparişimi iptal eder, önerdiğiniz monitörü alacağım.

@88602 önerdiğiniz monitörü sipariş ettim, farklı inceleme yazılarına baktım bunu referans aldım ve içimi oldukça rahatlattı. Bahsedilen bobin sesi ile alakalı durum da herkesin başına gelen bir şey değilmiş. 3-4 güne cihaz teslim edilir. Bende elimden geldiğince incelemesini yapıp Technopat'ta yayınlamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkür ederim umarım gaming gen siparişimi iptal eder, önerdiğiniz monitörü alacağım.
Rica ederim.
@Rory önerdiğiniz monitörü sipariş ettim, farklı inceleme yazılarına baktım bunu referans aldım ve içimi oldukça rahatlattı.
Yabancı dillerde iyi incelemeleri var ancak Türkçe yok. Bu yüzden incelemelerini paylaşmıyorum ancak sizin baktığınız iyi olmuş.
Bahsedilen bobin sesi ile alakalı durum da herkesin başına gelen bir şey değilmiş.
Kronik sorunu olsa zaten önermem. Yaşanılan coil whine sorunu kronik değil.
3-4 güne cihaz teslim edilir. Bende elimden geldiğince incelemesini yapıp Technopat'ta yayınlamayı düşünüyorum.
Çok iyi yaparsınız hocam. Yukarıda dediğilm gibi bu monitörün Türkçe dilinde detaylı olarak yazılı incelemesi yok. Bu yüzden, ne kadar sağlam, kaliteli monitör olsa da pek tercih edilmiyor. 3500-4000₺ civarı bütçelere sahip olanlara denk geldikçe öneriyorum.

@tarikcehiz hocam son durum nedir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı