6000 TL'ye oyuncu dizüstü bilgisayarı tavsiyesi

Monster ben de alacaktım ama bir tavsiye üzerine soğutması sıkıntılıymış, kullanıcılarını 6 ayda bir bakıma çağırma sebebi buymuş dedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
APU bilgisyarda CS:GO'da bu bilgisayarla aynı performansı veriyor. Burada mesele CS:GO oynatması değil, oynatır asıl mesele grafik isteyen oyunları kasmadan oynatabiliyor mu? Oyun amaçlı üretilmiş bir grafik kartı değil zaten. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum, oyun oynayacaksan bu bilgisayara bakman akla mantığa sığmaz zaten, en az 4 GB bir ekran kartı olan bir laptopa bakman gerekir. Burada arkadaş 6000 lira laptop yazmış sen 6520 lira nakit fiyatı ile notebook yazmışsın. Arkadaş nakit mi alacak, taksitle mi alacak diye bir sorsaydın. Taksitle alacaksa altta 7000 liraya uçuyor neredeyse, fiyatı arkadaşın bütçesini 1000 TL aşıyor anca bana laf koyma peşindesi,n gelmişssin buraya burada ben anlarım başkası anlamaz havası yapıyorsun, kusura bakma da önerdiğin laptop ile benim laptopum arasındaki fiyat farkı 650TL. Bu para öyle kolay kazanılmıyor anca bunu al demeyi biliyorsun.

Mantık dışı laflar edip sonrada yan çizersen, sana laf söylerim tabii. Yanlış bilgiler vermeseydin, bu konu buraya gelmezdi.
Monster ben de alacaktım ama bir tavsiye üzerine soğutması sıkıntılıymış, kullanıcılarını 6 ayda bir bakıma çağırma sebebi buymuş dedi.

Hahaha... Bu dediğini kime iddia etsem 3'lü veya 4'lü bana saldırıyorlardı. Kötü bir marka değil ama bileşen kalitesi, diğer markalara göre bir miktar daha düşük.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6500'ü geçmeyecek şekilde oyuncu bilgisayarı arıyorum. FreeDOS olabilir ve 4 GB ekran kartı. Bir de en az i5 olursa sevinirim.

Sanırım satıştan kaldırılmış ama ben Monster Abra A5 v15.2 bu laptopu kullanıyorum ve öneririm bütçesine tam bakamadım internetten bakamadım ama ben 6400 Türk lirasına almıştım.
Monster bende alacaktım ama bir tavsiye üzerine soğutması sıkıntılıymış kullanıcılarını 6 ayda bir bakıma çağırma sebebi buymuş dedi.

Açıkçası ben kullandım hiç sıkıntı yaşamadım sanırım biraz şans işi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı