6000 TL’ye Rampage V902 alınır mı?

Daha fazla  
Rampage V902 model direksiyon seti sizce 6000 TL fiyata alınır mı? Logitech diyecekler için, Logitech Rampage'nin neredeyse 3 katı fiyat ikinci ele de güven olmaz. O yüzden sizce günümüz şartlarında 6000 TL gibi bütçeye Rampage V902 alınır mı?

Rampage V902 alınmaz da G29 hiç alınmaz. Gamepad fiyatına alacağınız direksiyondan da bir hayır gelmez. Aldığınıza değmesini istiyorsanız biraz da para biriktirin.

Rampage V902 alınmaz da G29 hiç alınmaz. Gamepad fiyatına alacağınız direksiyondan da bir hayır gelmez. Aldığınıza değmesini istiyorsanız biraz da para biriktirin.
Hocam benim 1500 lira puanım var, onuda direksiyon setiyle değerlendireyim dedim. Pahalı direksiyon setleri alacak durumum yok, v902 almak istiyordum 6000 tl ye geliyor, debriyajlı vs. diye ama araştırdım ki çoğunluk beğenmemiş ve kronik sorunları fazla bir set. O nedenle bende daha ucuz alternatip olan pxn v3 pro alma kararı verdim. 1800 tl ye geliyor ve çok kaliteli olmasada 180 derece olsada en azından beni ets2 de bir nebze tatmin eder diye düşünüyorum. 6000 verip sorunlarla uğraşmaktansa 1800 veririm en azından daha az kazıklanmış olurum diye düşünüyorum, sizce mantıklı mı 1800 e pxn v3 pro almak ?

180 derece direksiyon ile ETS'den ne verim almayı düşünüyorsunuz? Yaşınız 12 vs değilse bu tip yaylı direksiyonlarla zevk alma ihtimaliniz sıfır. O puanınızı daha çok ihtiyacınız olan bir şeye kullanın bence.

180 derece direksiyon ile ETS'den ne verim almayı düşünüyorsunuz? Yaşınız 12 vs değilse bu tip yaylı direksiyonlarla zevk alma ihtimaliniz sıfır. O puanınızı daha çok ihtiyacınız olan bir şeye kullanın bence.
Hocam orası doğru, çok profesyonel bir direksiyon seti olmadığının bende farkındayım ama benim bi direksiyon setine 15-20 bin tl verecek durumum yok. Zaten öyle çok oyun oynayan bi tipte değilim 2-3 günde bir akşamları girer takılıırm. Klavyeyle oynamaktansa basit bir direksiyon setiyle bile oynamak daha iyidir diye düşünüyorum yine de..

Hocam profesyonel setleri geçtim zaten bu Forumda profesyonel set soran kimse yok. Herkes giriş seviyesi ürünleri soruyor. Onlar da 15 bin TL den başlıyor. Bu attığınız direksiyonların gamepadden bir farkı yok. Force feedback yok hiçbirinde. Ee o da olmayınca direksiyondan hangi hissiyatı alacaksınız? Sadece titreşim var bunlarda.
Gamepadlere takılan direksiyon aparatları var onlardan takıp kullansanız aynı işi görecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı