6000 TL'ye sıfır ekran kartı önerisi

Hocam kaç sene götüreceği kullanımınıza bağlı. RX 6600 günlük işler için çok çok uzun yıllar götürecekken, 2 yıl boyunca çıkacak AAA oyunları da 1080p çözünürlükte iyi bir işlemciyle oynatabileceğini düşünüyorum. Rekabetçi oyunlar için de çok uzun bir ömür biçebilirim. Ama kesin bir tahmin yapmak imkansız. Özellikle teknoloji gibi bir alanda.

Hocam kaç sene götüreceği kullanımınıza bağlı. RX 6600 günlük işler için çok çok uzun yıllar götürecekken, 2 yıl boyunca çıkacak AAA oyunları da 1080p çözünürlükte iyi bir işlemciyle oynatabileceğini düşünüyorum. Rekabetçi oyunlar için de çok uzun bir ömür biçebilirim. Ama kesin bir tahmin yapmak imkansız. Özellikle teknoloji gibi bir alanda.
Rx 7600 yada rx 6600 de karar aldım henüz lisedeyim zamanında bursluluk kazanmıştım 3 ay biriktirirsem dahada iyisini alırım gibi teşekkür ederim iyi günler hocam

MSI RX 6600 Mech 2X 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatı, Özellikleri - Banayeni hocam 2.el miş siz ne dersiniz?

hocam rx 7600 buldum saphire onu mu alsam 2.el rx mi bilemedim ikiside uygun biri 2.el diğeri 0

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı