6000TL Gaming Laptop önerisi

Murat D

Decapat
6000 TL civarında Gaming laptop önerebilir misiniz? 8 GB'den büyük RAM ve SSD olursa iyi olur.

Mümkünse Bannerlord kaldırabilir olsun.

Şu anda Casper G770 düşünüyorum ama ekran kartı GTX 1050'den büyük yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyat bandında 8GB RAM sabit oluyor. SSD ise 240 veya 256GB oluyor. Gaming Laptoplarda GTX 1650 altı önermiyorum. HepsiBurada'da Acer Nitro GTX 1650 i5 9300H 8GB ve 240GB, 120Hz modelini bir hafta önce 6300TL civarında görmüştüm. İndirimde yakalarsanız alınabilir.

6000 TL civarında Gaming laptop önerebilir misiniz? 8 GB'den büyük RAM ve SSD olursa iyi olur.

Mümkünse Bannerlord kaldırabilir olsun.

Şu anda Casper G770 düşünüyorum ama ekran kartı GTX 1050'den büyük yok.

Excalibur G770 kullanıyorum tavsiye ederim.
Batarya performansından dolayı tercih ettim.
Ayrıca İ5 9300H versiyonunu kullanıyorum. Aynı işlemciyi kullanan laptop sahipleriyle forum üzerinden yaptığım araştırmada Casper Excalibur G770 laptop'un Cinebench r20 rekorunda Msi ve Acer'ı geçtiğini biliyorum.
Cinebench R20 puanım max 2115 pts gördü.

Excalibur G770 kullanıyorum tavsiye ederim.
Batarya performansından dolayı tercih ettim.
Ayrıca İ5 9300H versiyonunu kullanıyorum. Aynı işlemciyi kullanan laptop sahipleriyle forum üzerinden yaptığım araştırmada Casper Excalibur G770 laptop'un Cinebench r20 rekorunda Msi ve Acer'ı geçtiğini biliyorum.
Cinebench R20 puanım max 2115 pts gördü.

Ama ekran kartları 1050 ben şuan 1650 düşünüyorum

Ama ekran kartları 1050 ben şu an 1650 düşünüyorum

Evet maalesef Stokları tükenmiş çünkü üretimler durdu ve fiyatlar yükseliyor.
Biraz araştırdıysanız 6000 TL'ye alınabilecek en yüksek ekran kartının RX 560X'li laptoplar olduğunu düşünüyorum.
Ancak bütçenizi birazdaha arttirabilirseniz ASUS TUF laptoplardan alabilirsiniz.
Acer Nitro ve Msi Gf 63 laptoplarda batarya konusunda sorun yaşayanlar olmuş o yüzden
ben tercih etmem.
Çok ihtiyaç değilse biraz idare edin (1-2 Ay)ve fiyatların düşmesini bekleyin.

Evet maalesef Stokları tükenmiş çünkü üretimler durdu ve fiyatlar yükseliyor.
Biraz araştırdıysanız 6000 TL'ye alınabilecek en yüksek ekran kartının RX 560X'li laptoplar olduğunu düşünüyorum.
Ancak bütçenizi birazdaha arttirabilirseniz ASUS TUF laptoplardan alabilirsiniz.
Acer Nitro ve MSI GF 63 laptoplarda batarya konusunda sorun yaşayanlar olmuş o yüzden
Ben tercih etmem.
Çok ihtiyaç değilse biraz idare edin (1-2 Ay)ve fiyatların düşmesini bekleyin.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Muhtemelen 1-2 ay fiyatların düşmesini bekleyeceğim
Sonrasında
ASUS FX505DT-BQ190T
Ya da
HP Pavilion 15-EC0019NT
Almayı düşünüyorum. İkisi de istediğim özellikleri karşılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı