Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Ore Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Koruma : OVP/UVP/OPP/SCP Max. Çıkış Değerleri : 12V: 45A, +5V: 20A, +3.3V: 20A (12V...
Asus Prime H410M-F Intel H410 1200 Pin DDR4 2933MHz Micro en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Düzeltme: Stokta kalmamış, ama yakın zaman içinde geri geleceğini düşünüyorum. Ancak geldiğinde fiyatı değişebilir. Zira şu ana kadar stoklar bitip, geri geldiğinde fiyat artışa uğraşmıştı.
Düzeltme 2: Hocam o fiyata daha fiyat performans bir sistem buldum. Şu an müsait değilim. Konuyu takibe aldım. Müsait olduğumda yazarım.
Düzeltme: Stokta kalmamış, ama yakın zaman içinde geri geleceğini düşünüyorum. Ancak geldiğinde fiyatı değişebilir. Zira şu ana kadar stoklar bitip, geri geldiğinde fiyat artışa uğraşmıştı.
MSI GTX 1660 SUPER GAMING 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI GTX 1660 SUPER GAMING 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu sistemi aşağıdaki özelleştirmeleri yaparak alın.
AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci.
ASUS GTX 1660 SUPER TUF GAMING Ekran kartı.
KINGSTON A2000 250GB M.2 2000-1100MB/s SSD.
Bu sistem işinizi görecektir.
Bu sistemi aşağıdaki özelleştirmeleri yaparak alın.
AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 çekirdek işlemci.
ASUS GTX 1660 Super TUF Gaming ekran kartı.
Kingston A2000 250GB M.2 2000-1100MB/s SSD.
Bu sistem işinizi görecektir.