6000TL telefon tavsiyesi

aademirciogluu

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2015
Mesajlar
762
Çözümler
7



Arkadaşlar oyun oynamam. Hızlı olması, kamerasının gerçekten iyi olması benim için önemlidir. Samsung kullandım şimdiye kadar o yüzden samsung arayüzüne aşinayım ve severim de. Sıkıntısı olmayan bu civarda telefon önerirseniz sevinirim. Attıklarım içerisinden de S20FE almayı düşünüyorum aslında. Yeter diye düşündüm ancak bir problemi vs. var mı bilmiyorum. S20FE modelinin fiyatına yakın fiyatlarda da ürünler önerebilirsiniz onun yerine alınabilecek. 6000TL'ye kadar önerilere açığım. Ancak ne kadar ucuz olursa benim için daha iyi.
 



Arkadaşlar oyun oynamam. Hızlı olması, kamerasının gerçekten iyi olması benim için önemlidir. Samsung kullandım şimdiye kadar o yüzden Samsung arayüzüne aşinayım ve severim de. Sıkıntısı olmayan bu civarda telefon önerirseniz sevinirim. Attıklarım içerisinden de S20FE almayı düşünüyorum aslında. Yeter diye düşündüm ancak bir problemi vs. var mı bilmiyorum. S20FE modelinin fiyatına yakın fiyatlarda da ürünler önerebilirsiniz onun yerine alınabilecek. 6000TL'ye kadar önerilere açığım. Ancak ne kadar ucuz olursa benim için daha iyi.

Hocam S20 tabii ki daha iyi olur ancak siz ne kadar ucuz olursa o kadar iyi demişsiniz.
S20 ile S20 FE arasındaki farklar kısaca şöyle;
Ekran çözünürlüğü, ekran paneli, video kayıt çözünürlüğü ve kamera (kamera konusunda pek bir bilgim yok, bu konuda bir yorum yapamayacağım. Zaten kamera olarak çok büyük bir fark yok diye düşünüyorum).

Eğer bu farklar çok önemli değilse sizin için S20 FE tercih etmenizi öneririm. Snapdragon'lu versiyonu ülkemize yakın bir tarihte gelecek diye biliyorum (gelmişte olabilir) onu da bekleyebilirsiniz.

@Shenzhenn
 

Geri
Yukarı