Sağolun öle yapıcağım.Hep Sinerji linki atıyorsun, galiba illa oradan alacaksın. Kasayı dahili PSU ile alırsan hata edersin. O kasanın içindeki PSU'nun model ismini bile bulamadım. Alttaki ikiliyi ayrı ayrı almak senin kârına olur. Artık karar senin, biz yardımcı olmaya çalıştık. Hayırlı olsun.
(Sinerji Bilgisayar)
- Dark N5 Mavi Led Fan USB 3.0 mATX/ATX Mid Tower Kasa
- Aerocool 650W KCAS Serisi 80+ Gold Güç Kaynağı
Neden?R5 1600 alman çok kötü olacaktır.
1. Nesil denene sürümü gibiydi ,tek çekirdek performansı baya düşüktü. İkinci nesil çok daha iyi geldi. Bütce yoksa alınabilir ama bir kdv indirimi beklenip r5 2600 almak daha mantıklı olacaktır. Benim hayalimdeki işlemci r5 2600x idi ama i7 7700K nasip oldu. Ama hala görüşüm RYZEN > intel. Fakat elimdeki işlemciden yine de çok memnunum.Sağolun öle yapıcağım.
Neden?
Dark N5 + 700W 80 plus alıcağım. Dark N5 700W 80+ Mavi Led Fan USB 3.0 mATX/ATX Mid Tower Kasa yardım eden herkese teşekkür ediyorum.
Şuanlık almadım. Alınca yapıcağımm incelemesini.Hocam kasayı aldın mı? Aldıysan memnun musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.