600TL klavye önerisi

Daha fazla  
600 TL'ye kadar bütçem var. Klavye alacağım. Büyük, metal plakalı, bilek destekli vb. gibi özellikleri olsa çok güzel olur kalıplı görünümü seviyorum. Ayarlanabilir RGB aydınlatma olursa güzel olur, iyi dayansın ve sesi iyi olsun, blue switch vs. tavsiyelerinizi istiyorum.

Aklımda bu model var sizce iyimi?

Son düzenleme:
600 TL'ye kadar bütçem var. Klavye alacağım. Büyük, metal plakalı, bilek destekli vb. gibi özellikleri olsa çok güzel olur kalıplı görünümü seviyorum. Ayarlanabilir RGB aydınlatma olursa güzel olur, iyi dayansın ve sesi iyi olsun, blue switch vs. tavsiyelerinizi istiyorum.

600 TL'ye bu istekler fazla bu arada.

600tl için talep biraz fazla gibi sanki

Yok hepsi zorunlu değil. 1 2 tanesi olsun yeterli.

Bahsettiğim gibi birkaç klavye buldum fakat attığım linkteki klavyeyi alacak gibiyim çünkü mekanik, memnun kalmışlar.
Bütçeniz düşük, bu klavyeyi alsanız bile 3-5 ay sonra bozulacak boşa para vermiş olacaksınız. Bu bütçe civarlarına sağlam, kaliteli bir şey bulmak imkansız. En azından 1500'e kadar bütçenizi yükseltseniz, daha güzel ve sizi idare edecek bir şey bulabilirdik. 600 TL cidden çok düşük rakam, klavye için.

Bütçeniz düşük, bu klavyeyi alsanız bile 3-5 ay sonra bozulacak boşa para vermiş olacaksınız. Bu bütçe civarlarına sağlam, kaliteli bir şey bulmak imkansız. En azından 1500'e kadar bütçenizi yükseltseniz, daha güzel ve sizi idare edecek bir şey bulabilirdik. 600 TL cidden çok düşük rakam, klavye için.

Doğru sayılabilir fakat öyle muhabbetlere girmeyeceğim. 1 klavye önerilemedi ahxbducnj 70TL'ye aldığım klavye de 4 senedir götürüyor o kadar değil. Attığım klavye iyi mi?

600 TL'ye o talepler🙄 Bulursanız bize de söyleyin de alalım hocam.
Hocam aynı şeyleri papağan gibi diyip durmuş herkes. Attığım klavye iyiye benziyor ya onu alacağım ya da başka klavye.

Linkini attığım Torima klavye mi yoksa bu klavye mi sizce? Rampage Kb-r46 Carısma Usb Rainbow Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavye KB-R46 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
Doğru sayılabilir fakat öyle muhabbetlere girmeyeceğim. 1 klavye önerilemedi ahxbducnj 70TL'ye aldığım klavye de 4 senedir götürüyor o kadar değil. Attığım klavye iyi mi?

Hocam aynı şeyleri papağan gibi deyip durmuş herkes. Attığım klavye iyiye benziyor ya onu alacağım ya da başka klavye.

Linkini attığım torima klavye mi yoksa bu klavye mi sizce? Rampage Kb-r46 Carısma Usb Rainbow Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavye KB-R46 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu bütçeye bu kadar istek saçma çünkü, o yüzden aynı şeyleri söylüyoruz. Bir kere adamakıllı mekanik klavyeler 1000-1500'den başlıyor zaten. Ayrıca 100 liralık klavye 10 sene de götürebilir, eşyaları ona göre kıyaslamayın.
Torima'yı alabilirsiniz ama sizi çok götüreceğini sanmam. 600 TL'ye blue switch çok mantıksız geliyor.

Bu bütçeye bu kadar istek saçma çünkü, o yüzden aynı şeyleri söylüyoruz. Bir kere adamakıllı mekanik klavyeler 1000-1500'den başlıyor zaten. Ayrıca 100 liralık klavye 10 sene de götürebilir, eşyaları ona göre kıyaslamayın.
Torima'yı alabilirsiniz ama sizi çok götüreceğini sanmam. 600 TL'ye blue switch çok mantıksız geliyor.

Zorunlu demiyorum zaten sevdiğim özellikleri saydım. Attığım büyük Rampage yerine Torima'yı almak daha mantıklı olur mu? Rampage daha güzel gözüküyor ama Torima mekanik.

Yeni konular

Geri
Yukarı