60Hz'den 144Hz'ye geçmek fark ediyor mu?

Hala boş yapıyorsun. 144 ile 165 arasında fark var kardeşim. 144'den 165e geçilmez o masrafa gerek yok dersen anlarım. 60'dan çıkabiliyorsa 165'e çıkması daha iyi olur.

:D RTX 3060'ı olan bir arkadaşım var yeni 165 Hz monitör aldı. DP kablosu olmadığı için maksimum 144 Hz de kullanabildi 2 ay boyunca. 2 hafta önce DP kablosu aldı ve 165 Hz de kullanmaya başladı. Hiçbir farkının olmadığını söyledi :) bizzat kendim de test ettim ve fark yok. Alt tarafı 10-15 Hz. Tanımadığın insanlara karşı da "boş yapıyorsun" gibi sözler kullanmamanı tavsiye ederim. Babanın oğlu değilim.

Merhabalar. Nereden baksan 1 yıllık 60 Hz monitör kullanıcısıyım ve sonunda kurtuluyorum :D MSI Optix G241 144Hz 1ms IPS monitör siparişi verdim.

Sormak istediğim şu; şu ana kadar, hem 60Hz hem de 144Hz monitör kullanmış birisi varsa aranızda, gerçekten çok fark ediyor mu? Uçurum gibi bir fark var mı arada?

Teşekkürler.
Bu arada, çoğunlukla CS:GO oynayan biriyim.
İlk alıp kurduğumda fare imleci sanki yağ üzerinde kayıyor gibi geldi. Hatta arada sırada masaüstüne alıp imleci sağ sol yapıyorum hala :D.

Bu arada CS:GO gibi oyunlar için IPS panel önerilmiyor ghosting sebebinden dolayı haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı