Çok fark var.
Hala boş yapıyorsun. 144 ile 165 arasında fark var kardeşim. 144 den 165e geçilmez o masrafa gerek yok dersen anlarım. 60'dan çıkabiliyorsa 165'e çıkması daha iyi olur.Bende diyorum ki 144 ile 165 arasında fark yok. Neden gereksiz yere fazla para ödesinSana sadece gülüyorum.
Hala boş yapıyorsun. 144 ile 165 arasında fark var kardeşim. 144'den 165e geçilmez o masrafa gerek yok dersen anlarım. 60'dan çıkabiliyorsa 165'e çıkması daha iyi olur.
İlk alıp kurduğumda fare imleci sanki yağ üzerinde kayıyor gibi geldi. Hatta arada sırada masaüstüne alıp imleci sağ sol yapıyorum halaMerhabalar. Nereden baksan 1 yıllık 60 Hz monitör kullanıcısıyım ve sonunda kurtuluyorumMSI Optix G241 144Hz 1ms IPS monitör siparişi verdim.
Sormak istediğim şu; şu ana kadar, hem 60Hz hem de 144Hz monitör kullanmış birisi varsa aranızda, gerçekten çok fark ediyor mu? Uçurum gibi bir fark var mı arada?
Teşekkürler.
Bu arada, çoğunlukla CS:GO oynayan biriyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.