60TL'ye Forza Horizon 4 almak mantıklı mı?

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi Sosyaller 70 TL bakiyem var almak istediğim bir oyun fakat kararsız kaldım yılbaşı indirimlerinde daha da indirime girer mi? Yoksa şu an alacağım direkt.

Kumar oynamak gibi bir şey hocam ama bence şimdi alın hem kafanız rahat eder hem de maksimum 30 TL daha iner tabii risk almak istiyorsanız sizin tercihiniz.

Bu fiyattan aşağı düşeceğini sanmam. Yeni zamlandı çünkü. Alacaksanız şimdi alın.

Bence almayın hocam. Ben aldım (33 tlye) pişman oldum.

Ara sıra komşu çocukları geliyor abi bana oyun abi bana oyun diyorlar bende Forza açıyorum tek işe yaradığı şey bu.

Ara sıra komşu çocukları geliyor abi bana oyun abi bana oyun diyorlar bende Forza açıyorum tek işe yaradığı şey bu.
Zevk meselesi. Oynayacak arkadaş varsa daha çok sarar. Ben bu oyunu tek başıma 60 saat oynadım.

Neden pişman oldunuz hocam arada bir açıpta yarım saat açık dünyada bile takılırsınız sevmeseniz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…