@Spontune Hocam i7 alınacak zaten o konuda sıkıntı yok da monitör olayını ileride upgrade etmeyi düşünüyorum. Yani haklısınız 60Hz hakkını vermez ama monitör olayı bende
. İleride upgrade edene kadar Asus VX228H beni idare edecektir hayatımda FHD kullanmamış biri olarak.
@furkanxdgs4 Bende hep laptop kullanıcısı olduğum için masaüstü anakartlarında Wi-Fi olmadığını öğrenince şok olmuştum ama eskiden heçkır olmaya çalıştığım zamanlardan kalan bir Asus Wi-Fi adaptörü var evde şükür
. Ki sanırım ethernet kullanacağım hızından dolayı.
@Shamo Açıkçası bende düşünmüştüm siyah beyaz odama da iyi giderdi hem ama MSI'ın sevdiğim ürünlerinin hep kırmızı siyah olması beni bundan alı koyacak gibi
. Yani anakartta kesinlikle M5 ya da M7 düşünüyorum çünkü özellikleri filan olsun. İşlemcim i7 6700K o ne ara 6600 oldu anlamadım bir yerde filan yanlış yazdım herhalde. Hocam yani kendimin en sevmediğim özelliklerimden biri bu böyle bir şeye taktım mı takıyorum yani. Biliyorum M5'in hayli hayli yeteceğini ama M7 beynimi yiyor. Bu sistemi bir kez alacaksın neden 140 ₺ fazla verip daha iyi ses ve kalite almıyorsun diye yankılanıyor kafamda. Ama bir yandan da doğru geliyor bu sistemi baya uzun bir süre kullanacağım büyük bir parça değişimi olmadan büyük ihtimal.