6100 TL Intel i7 6700K GTX 1070 vs GTX 1080 Sistem Toplama

Amazon abi :)

Vallah söle sölim klavye, mousepad, led isiklandirma ve kaliteli termal macun bedavaya geldi. Anakart, ram, monitör,hdd ve kasayi ayni paraya daha üst modelleri alma imkanini verdi bana yurtdisindan alinca.

Kasa: Aerocool DS 200 Ses Yalıtımlı USB 3.0 Siyah ATX Kasa (AE-DS200) olacakti
Anakart: MSI Z170A Gaming M5,Carbon veya Tomahawk AC olacakti
Ram: GSkill RipjawsV 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 RAM Bellek - F4-3000C15D-16GVR olacakti.
HDD: 1TB olacakti.
Monitör: AOC G2460PG 24" 1ms (Display) Full HD LED Oyuncu Monitör Fiyatı olacakti.

Bu arada eger Aerocool DS200 kasanin kirmizi ve yandan camlisini bulabilseydim kesinlikle onu alacaktim. H440 da olmayan derece sensörü ve fan kontrolcüsü var bu kasa da.

Bir ihtimal de Corsair Carbide Air 540. Bunun tasarimina bayiliyorum ama biraz tuzlu bir fiyati var kasanin. Corsair CC-9011030-WW Carbide Series Air 540 Siyah Psu'suz Küp Kasa | sanalmarketim

Gtx 1080 ile 1366x768 çözünürlükte oynayın kart zorlanması diyorsun da, o iş öyle değil sen o kartı 1366x768 ile kullanırsan 1080p de alacağın performanstan daha az alırsın.En ideali 1080p de oyna.Evga 1080 4K çözünürlükte gta V'te 80 85 fps arası çalışıyor kartın ısısı da en fazla 70 derece oluyor.Yani kart kısacası sprinter İngiliz, uzuncu arap atı gibi.Çok evham ediyorsun 1080p de oynasan bile o kart bakarmısın demiyor, ömrüme kısalması. 2 senedir gtx 970 kullanıyorum hep 1080p her türlü oyunuda oynadım daha ilk günkü verimi alıyorum. Gtx 1080 ile 1366x768 oynanmaz.Millet r9 380 ile 1080p, yeri geliyor 2K oynuyor, sen kalkmış gtx 1080 ile 720p den bahsediyorsun. Öyle oynayacaksın hiç o kadar para verip alma. Ne türlü oynarsan oyna en az 5 sene oynarsın. Bakarmısın demez. Evham etme, keyfini çıkar.Ben olsam keyfini çıkarır, oyunların tadına varırsın. 720p ile o kart performans vermez. Ömrüme uzamaz.

@Shamo O Aerocool da güzel kasaymış yalnız:). Olsun NZXT candır kaliteli kasalar üretiyor baya.

@Silinen üye Hocam neler oluyor anlamadım ki ? Bir ara i5 6600'e döndü olay şimdi çözünürlüğüm 1366x768'e döndü:ROFL:.

Ben ASUS VX228H alacağım 1080p Full HD 1 Ms. Sanırım yazdığım bir şey yanlış anlaşıldı.

Sanki arkadasin devreleri yandi gibime geliyor. :D Ben de hic bir sey anlamadim. Yani anladim dedigini de neden dedigini veya neye cevap vererek dedigini anlamadim. :D

Aynen DS200 cok güzel kasa ama birak kirmizisini yandan camlisini bile bulamadim :( önemliydi yani benim icin.

Sen ne diyorsun. Ben alacagim Dell montörü buldugumda bildigin bayram ettim. :D Türkiye'ye geldimi sene icerisinde sadece 8-10 tane geliyor cikma tarihinden söle 5-6 ay sonra. Acer'in predator monitörleri Türkiye'ye yolunu bulsa Asus'a rakip olur ve üst sekmentler de fiyatlarda düsüs yasanir diye düsünüyorum. Insallah baska kaliteli markalar da Türkiye'ye yolunu bulur. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı