63 bin TL'ye 9070XT'li sistem önerisi

Şimdi daha iyi oldu Ryzen 5 9600X yaptığımda.

SSD Kioxia Exceria Pro 1 t
Kasa Vento VG20al 850W FSP PSU'lu.
RAM 1 tane 16 GB RAM da önerseniz iyi olur.
Soğutucu NZXT T120 siyah olanı (Ryzen 5 9600X soğutur değil mi)
Anakarttada öneri yaparasanız sevinirim.
@Luvyan

https://www.itopya.com/vok-friday-v...gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem_h31503#kategori_9

@Luvyan hocam bakarsa daha iyi olur.

Hocam sizin görüşünüz ne kasa tercihi SSD tercihi ve soğutucu tercihi doğru mudur RAM'de önerir misiniz 1 tane 16 GB luvyan hocamda anakart önerir.

Son düzenleme:
Şimdi daha iyi oldu Ryzen 5 9600X yaptığımda.

SSD Kioxia Exceria Pro 1 t
Kasa Vento VG20al 850W FSP PSU'lu.
RAM 1 tane 16 GB RAM da önerseniz iyi olur.
Soğutucu NZXT T120 siyah olanı (Ryzen 5 9600X soğutur değil mi)
Anakarttada öneri yaparasanız sevinirim.
@Luvyan

https://www.itopya.com/vok-friday-v...gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem_h31503#kategori_9

Hocam sizin görüşünüz ne kasa tercihi SSD tercihi ve soğutucu tercihi doğru mudur RAM'de önerir misiniz 1 tane 16 GB luvyan hocamda anakart önerir.
Ram kalsın aynısından sonra alın. Soğutucu soğutur mu bilmiyorum. Kasalar hakkında da bilgim yok.

@Luvyan

Soğutucudan anlıyorsanız linkten soğutucu önerisi yapar mısınız?
Anakart MSI Pro B650M-P karar verdim.

@Luvyan

Luvyan hocammm gelinn.

B850M DS3H al 12 faz PCI-e 5.0 destekliyor hem. Soğutucu büyük ihtimal tutucaktır net bilmediğim bir soğutucu PBO kapalı şekilde tutar diye düşünüyorum en kötü UV yaparsın. Kasaların PSU'lar aynıdır FSP Hydro k Pro SSD exercia Pro yap DRAM'li olsun. Anakartlar ucuz olanlarda hiç içime sinmiyor ucuz olsun 2k monitörde kullancam diyorsan bas r5 7600ü kalanı aynı yap anakartı istersen ds3h yap ilerde değişim için ordan tüm masrafı çıkartırsın.

En ucuz alınması gereken sanırım Gigabayte b850m o anakart hakkında da bilgim yok @Luvyan
Ds3h sağlam bir model destekler olsun 12 faz olsun gayet iyi yeterli gelir rahat rahat ama gerekli mi değil bana sorarsan.

B850M DS3H al 12 faz PCI-e 5.0 destekliyor hem. Soğutucu büyük ihtimal tutucaktır net bilmediğim bir soğutucu PBO kapalı şekilde tutar diye düşünüyorum en kötü UV yaparsın. Kasaların PSU'lar aynıdır FSP Hydro k Pro SSD exercia Pro yap DRAM'li olsun. Anakartlar ucuz olanlarda hiç içime sinmiyor ucuz olsun 2k monitörde kullancam diyorsan bas r5 7600ü kalanı aynı yap anakartı istersen ds3h yap ilerde değişim için ordan tüm masrafı çıkartırsın.

Ds3h sağlam bir model destekler olsun 12 faz olsun gayet iyi yeterli gelir rahat rahat ama gerekli mi değil bana sorarsan.
hocam aldım daha

Anakart bunu tercih ettim.

MSI Pro B650M-P aldım hocam.

@Luvyan

@Luvyan iyimi hocam.

Dosya Ekleri

• uıadstuoıasf.png
    uıadstuoıasf.png
    159,3 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Nasıl yani?

Yardımcı olur musunuz çabuk.

Başka alınabilecek bir şey yok ki bu bayağı uygundu ramı32 yaptım nesi var hocam?
Disslike atıp bunu mu soruyorsun? Dalga mı geçiyorsunuz benimle? 2025 vs 2022 çıkış pcı 5.0 vs 4.0 ram destekleri daha yeni bir chipset garanti 12 faz vs muhtemelen 6+2 faz diğeri anakart üzerinde bir ton yeni nesil özellikler var yapay zeka desteği gigabyteın kendi sunduğu özellikler vs. En basitinden gen 5 ssd desteği var frekans ve ram kapasitesi vsde var muhtemelen vrm soğutması da daha iyi ds3hın msı model çok kaliteli bir model değil. Baya uygundu demişsinde ayni fiyatlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı