GeForce Experience uygulamasını indirip hesap aç. Daha sonra program kendi en güncel sürücüyü buluyor zaten sen de kuruyorsun.
Geçenler de GeForce Experience uygulaması indirdim bilgisayarım da kurmak istedim önceden kullanıyordum artık benim bilgisayarımın modelinin bu sürücü uygulamasını desteklemediğini söyledi uygulamayı kurarken hata veriyor desteklenmiyor diye hayal kırıklığına uğradım 2 yıl kullanmıştım dediğin uygulamayı😞
Indirin Turkish GeForce Game Ready Driver için Windows 10 64-bit sistemler. Piyasaya sürülmüş 2018.3.27
www.nvidia.com.tr
391.35 sürümünün daha üstü yok hocam.
Bu sürücüyü bilgisayarımın destekleyeceğini sanmıyorum hatta indireyim şimdi büyük ihtimalle desteklenmiyor diyecek.
Indirin Turkish GeForce Game Ready Driver için Windows 10 64-bit sistemler. Piyasaya sürülmüş 2018.3.27
www.nvidia.com.tr
Uygulama yüklendi hayret ben öncesinde herhalde başka sürümü kurmak istemiştim olmamıştı desteklenmiyor demişti samanlıkta iğne aramışım harbiden sağ ol.😇
www.nvidia.com.tr
Hocam burada neden bilgi yok diyor sürücü kur dediğim de başarısız diyor üste GeForce son sürüm var diyor burada bir şey yapmamıza gerek yok değil mi güncel olup olmadığı burada belli olur herhalde bir oyun ekle diyor.