Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 10 Ocak 2025 #1 Diğer derslerim 50 üstü, sadece edebiyat 70 altı. Teşekkür belgesi alabiliyor muyum? (ortalamam 73) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025
Çözüm 3 3 333365 10 Ocak 2025 Edebiyat'ın geçme notu evet, 70 oldu ancak henüz Resmi Gazetede yayınlanmadığı için eskisi gibi devam. Teşekkür belgesi alabilirsiniz.
Edebiyat'ın geçme notu evet, 70 oldu ancak henüz Resmi Gazetede yayınlanmadığı için eskisi gibi devam. Teşekkür belgesi alabilirsiniz.
KS KS Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 16 Ocak 2025 #11 Vatan Ezer dedi: Aynı durum bende de var. Hoca belge alamazsınız falan diyor 82 ortalama edebiyat 68.25 teşekkür alırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cuma göreceğiz kesin bir şey yok şuanlık. Artı 0 Eksi
Vatan Ezer dedi: Aynı durum bende de var. Hoca belge alamazsınız falan diyor 82 ortalama edebiyat 68.25 teşekkür alırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cuma göreceğiz kesin bir şey yok şuanlık.
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 702 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #12 Sıradan Bir Salih dedi: Hocam cuma göreceğiz kesin bir şey yok şuanlık. Genişletmek için tıkla... Resmi bir duyuru olmadığı için yüzde 99 teşekkür alacağız gibi. Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Hocam cuma göreceğiz kesin bir şey yok şuanlık. Genişletmek için tıkla... Resmi bir duyuru olmadığı için yüzde 99 teşekkür alacağız gibi.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #13 Vatan Ezer dedi: Genel ortalamam 82 edebiyat 68 hocam yanlış okudunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman alınır. Artı 0 Eksi
Vatan Ezer dedi: Genel ortalamam 82 edebiyat 68 hocam yanlış okudunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman alınır.
KS KS Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 16 Ocak 2025 #14 Vatan Ezer dedi: Resmi bir duyuru olmadığı için yüzde 99 teşekkür alacağız gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam alacaz inşaallah alamazsak sağlık olsun. Artı 0 Eksi
Vatan Ezer dedi: Resmi bir duyuru olmadığı için yüzde 99 teşekkür alacağız gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam alacaz inşaallah alamazsak sağlık olsun.
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 702 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #15 Sıradan Bir Salih dedi: Hocam alacaz inşaallah alamazsak sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Alamazsak şikayet edebilme hakkı doğar. Sıradan Bir Salih dedi: Hocam alacaz inşaallah alamazsak sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam siz? Son düzenleme: 17 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Hocam alacaz inşaallah alamazsak sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Alamazsak şikayet edebilme hakkı doğar. Sıradan Bir Salih dedi: Hocam alacaz inşaallah alamazsak sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam siz?
KS KS Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 17 Ocak 2025 #16 Vatan Ezer dedi: Alamazsak şikayet edebilme hakkı doğar. Ben aldım hocam siz? Genişletmek için tıkla... Aldım hocam çok şükür Artı 0 Eksi
Vatan Ezer dedi: Alamazsak şikayet edebilme hakkı doğar. Ben aldım hocam siz? Genişletmek için tıkla... Aldım hocam çok şükür