64 GB günümüz için yeterli midir?

Merhaba. iPhone SE 2020 64 GB almayı düşünüyorum. Sizce 64 GB yeterli olur mu? Telefonda WhatsApp, Instagram aktif kullanılacak. Resim çekmeyi severim. Oyun oynamam.
2020SE 128GB var bende. Günden güne galerim doluyor. Sosyal medyanın üstüne 2-3 oyun var. Hala 20gb dolmadı. Alan yeter, 2020 SE de şu an alınacak en iyi iPhone.
 
Android gibi kaba bir işletim sistemi olmadığı için çok yer kaplamaz diye düşünüyorum İOS işletim sistemi, buna karşın büyük boyutlu programlar kursanız bile mevcut depolama birimi kolay dolmaz, dizi, film izlemek için kullanacağınız platformlardan indireceğiniz içerikler yer kaplayabilir, indireceğiniz müzikler ve çekeceğiniz fotoğraflar dahilinde bence yeter hatta 30 gigabyte'ı aşmaz diye düşünüyorum.
 
İsterseniz Iphone için uyumlu USB modelleri var orada fotoğraflarınız için depolama yapabilirsiniz. Bunun dışında ICloud üyeliği ya da Onedrive üyeliği alabilirsiniz. 64 GB bana sorarsanız günümüz standartları için hem oyun oynamak hem de video ve fotoğraf çekmek için uygun değil.
 

Geri
Yukarı