Arkadaşlar, OBP'm 64, istediğim okul ise 65. ilk tercih olacak. Gelir mi? Daha bütün notlarım girilmedi, 65 olacak gibi ama gelir mi gene de? Şu an 64 oluyor, gelir mi?
Arkadaşlar, OBP'm 64, istediğim okul ise 65. ilk tercih olacak. Gelir mi? Daha bütün notlarım girilmedi, 65 olacak gibi ama gelir mi gene de? Şu an 64 oluyor, gelir mi?
Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi taban puanı 2025 ve Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi yüzdelik dilimi 2025, kontenjan bilgileri. Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi üniversite başarıları.
Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi taban puanı 2025 ve Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi yüzdelik dilimi 2025, kontenjan bilgileri. Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi üniversite başarıları.
Ben 85 OBP ile 84 OBP'lik liseyi yazmıştım. Tabii benim okulda sınıf kalmadığından haberim olmadığından yazdım direk 1. sıraya. 2. sırayada normalde düşündüğüm 79 OBP'li liseyi yazmıştım. 1. sıradaki lisenin kontenjanı o sene 40 kişi olduğu için 95 OBP'li arkadaşlarım gidebilmişti sadece. Bende bir şey kaybetmedim 2. sıradakine gittim.
Kısacası yazın bir şey kaybetmezsiniz eğer tercihlerinizi doğru yaparsanız. Yoksa 2. tercihlere kalabilirsiniz aman diyeyim yapmayın.
Aklıma gelmişken yazayım, kendi veya herhangi bir okuldaki rehber hocasına görüşün bu tarz tercih durumlarını. Onlar daha iyi bileceklerdir.