B BerkayBozkurt Femtopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1 4 Ağustos 2020 #1 Yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. 640 TL civarı bütçem var. Mekanik ve RGB olursa daha iyi olur. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Valorant, CS:GO gibi. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2020
Yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. 640 TL civarı bütçem var. Mekanik ve RGB olursa daha iyi olur. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Valorant, CS:GO gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
EnesMengeş Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2020 #2 Bloody markasını severim, bu tarz bir klavyesi var. Bloody B870R Q Türkçe Usb Rgb Lk2 Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı Bloody B870R Q Türkçe Usb Rgb Lk2 Mekanik Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Daha iyileri de bulunabilir.
Bloody markasını severim, bu tarz bir klavyesi var. Bloody B870R Q Türkçe Usb Rgb Lk2 Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı Bloody B870R Q Türkçe Usb Rgb Lk2 Mekanik Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Daha iyileri de bulunabilir.