LaColds
Hectopat
- Katılım
- 2 Kasım 2020
- Mesajlar
- 189
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / GTY Autodan TAM OTOMATİK 5.20i sahibinden.comda - 884686321 fazla benzin harcar ama tipi çok güzel bence.
BMW E39 bizde de F30 var benzini çok yakar doğrudur.
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / GTY Autodan TAM OTOMATİK 5.20i sahibinden.comda - 884686321 fazla benzin harcar ama tipi çok güzel bence.
Başka öneriniz var mı hocam.
Birkaç tane daha yazarsanız hocam büyük kasa olmasa da olur elimizde seçenek bulunması maksadıyla soruyorum. Özelliği farketmez onlara biz bakarız bu paraya kesinlikle bu alınır dediğiniz hepsi olur.Dediğiniz gibi kasa büyük olması iyi olur diyorsunuz. Kangoo alınabilir. Çekişi iyi az yakar çok kaçar. Motoru masraf çıkarmaz.
Megane 1.5 dci.Birkaç tane daha yazarsanız hocam büyük kasa olmasa da olur elimizde seçenek bulunması maksadıyla soruyorum. Özelliği farketmez onlara biz bakarız bu paraya kesinlikle bu alınır dediğiniz hepsi olur.
Sayın Fujiwara, önerdiğiniz araç sizin sürdüğünüz AE86, WRX'e benzemez.BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / GTY Autodan TAM OTOMATİK 5.20i sahibinden.comda - 884686321 fazla benzin harcar ama tipi çok güzel bence.
Sayın fujiwara, önerdiğiniz araç sizin sürdüğünüz AE86, Wrx'e benzemez.
kronik sorunları olan ve şase çürümesinin en fazla olduğu BMW modeli olup 400bin Km'de olan aşırı yıpranmış bir araç.
Kore - japon grup araçlarına bakın. Taksiler boşuna Hyundai accent seçilmiyor.![]()
Ancak belirttiğiniz bütçe, günümüz koşulları için sizi memnun edecek araçları barındırmıyor gibi duruyor hocam. Cebinize uyarsa temiz accent öneririm.
Hocam herkesin araçtan beklentisi farklıdır. Ancak sorunsuzluk arıyorsanız kesinlikle Japon ve Kore grubuna yönelmenizde fayda var.75'e kadar esner hocam yeterli olur mu yani bir tık daha iyi olur en azından 75'e ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.