65.000 TL araba tavsiyesi

Dediğiniz gibi kasa büyük olması iyi olur diyorsunuz. Kangoo alınabilir. Çekişi iyi az yakar çok kaçar. Motoru masraf çıkarmaz.
Birkaç tane daha yazarsanız hocam büyük kasa olmasa da olur elimizde seçenek bulunması maksadıyla soruyorum. Özelliği farketmez onlara biz bakarız bu paraya kesinlikle bu alınır dediğiniz hepsi olur.

Sayın Fujiwara, önerdiğiniz araç sizin sürdüğünüz AE86, WRX'e benzemez. :)
Kronik sorunları olan ve şase çürümesinin en fazla olduğu BMW modeli olup 400bin km'de olan aşırı yıpranmış bir araç. :)

Kore - Japon grup araçlarına bakın. Taksiler boşuna Hyundai Accent seçilmiyor. :)

Ancak belirttiğiniz bütçe, günümüz koşulları için sizi memnun edecek araçları barındırmıyor gibi duruyor hocam. Cebinize uyarsa temiz Accent öneririm.

Sayın fujiwara, önerdiğiniz araç sizin sürdüğünüz AE86, Wrx'e benzemez. :)
kronik sorunları olan ve şase çürümesinin en fazla olduğu BMW modeli olup 400bin Km'de olan aşırı yıpranmış bir araç. :)

Kore - japon grup araçlarına bakın. Taksiler boşuna Hyundai accent seçilmiyor. :)

Ancak belirttiğiniz bütçe, günümüz koşulları için sizi memnun edecek araçları barındırmıyor gibi duruyor hocam. Cebinize uyarsa temiz accent öneririm.

75'e kadar esner hocam yeterli olur mu yani bir tık daha iyi olur en azından 75'e ne önerirsiniz?

75'e kadar esner hocam yeterli olur mu yani bir tık daha iyi olur en azından 75'e ne önerirsiniz?
Hocam herkesin araçtan beklentisi farklıdır. Ancak sorunsuzluk arıyorsanız kesinlikle Japon ve Kore grubuna yönelmenizde fayda var.
Açıkçası ben şunu alın bunu alın gibi marka model önerisinde bulunamam. Serbest piyasa malum. Sürekli değişken ve benim bulduğum sizin hoşunuza gitmeyebilir.
Toyota, Honda, Nissan, Hyundai, Kia... Bunlara bakabilirsiniz.
Ama şekil dursun, piyasa yapalım bırakın sorunlu olsun sanayiden çıkmam derseniz öyle 400 500 bin kilometredeki eski ve "yıpranmış" popi araçları da bulabilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı