65.000 TL Araba Tavsiyesi

144074

Kilopat
Makaleler
1
Yaklaşık 3 aydır araba arıyorum. Forumda bir konu açmıştım. 55 bin TL'ye kadar araba önerilerinizi bekliyorum. Diye fakat 55 bin TL'ye araba bulmak çok zor. 65.000 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Otomatik veya manuel hiç fark etmez.

Aradığım özellikler:
  • 5 kişilik aileye uygun olması.
  • Satacağımız zaman satılması uzun sürmemesi.
  • Sanaiye sokacak bir araba olmasın.
  • Çok yakmayan bir araba.
  • Esp önemli benim için.
  • İç tarafa çok fazla motor sesi gelmemesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kore arabaları almanız daha mantıklı olacaktır, Aile ve konfor'u bir arada sunuyorlar üstelik aşırı bir yakıt tüketimi de yok.

Kore arabaları almanız daha mantıklı olacaktır, Aile ve konfor'u bir arada sunuyorlar üstelik aşırı bir yakıt tüketimi de yok.
Hocam bu araba aileye hiç uygun değil benim gözümde. 1. motor performansı, 1.4 motorunu kullandım biz 5 kişilik bir aileyiz 1.4 motor bile çok performanslı değildi. 2. bir şey bizde olan 2015 model i20 full paketti panoramik cam tavan olmasına rağmen arka koltuklarda ben 2 3 dakika deneme amaçlı oturmama rağmen bunaldım.

Bence Renault Fluence sizin için en ideali. Bagaj ve iç hacmi oldukça geniş. Filoların ve kiralama şirketlerinin de kullandığından belli sanayiye pek uğratmayan bir araba. Motoru zaten Mercedes tarafından da kullanılmış kendini kanıtlamış bir motor. Keza EDC şanzıman da aynı şekilde.Yakıt değerleri oldukça az. ESP mevcut. Anında satılma özelliğine sahip arabalardan biri. Yalıtımı da gayet iyi ama arabanın dışında durduğunuzda 1.5 dCi motorun sesi biraz fazla. Joy veya Touch paket bir Fluence bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Joy alırsanız üste kalan para ile multimedya ekranı-gündüz ledi-çelik jant gibi opsiyonlar ekletebilirsiniz arabanıza.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı