65.000 TL hazır sistem önerisi

Kardeşime topluyorum zaten onun çok bir beklentisi yok sadece almışken ömürlük ve en iyi kalite almak isterim haklı olarak.

Yeni nesil bileşenler 2K için o paraya bulabilirsen iyi olur. Eski nesiller de seni tatmin etmez anladığım kadarıyla yoksa 5060 TI veya 5070 istemezdin diye düşünüyorum.

Yeni nesil bileşenler 2K için o paraya bulabilirsen iyi olur. Eski nesiller de seni tatmin etmez anladığım kadarıyla yoksa 5060 Ti veya 5070 istemezdin diye düşünüyorum.

Evet şahsen 4080s kullanıyorum kardeşimi ikna edemediğim için düşük bir PC istemiyor 1 sene oldu PC toplayalı çok iyiydi ozm 20k hazır sistemler vardı şimdi bayağı pahalı.

Yeni nesil bileşenler 2K için o paraya bulabilirsen iyi olur. Eski nesiller de seni tatmin etmez anladığım kadarıyla yoksa 5060 Ti veya 5070 istemezdin diye düşünüyorum.

Buldum fakat ekran kartı 5060 Ti 16 GB bakalım 5070 halini bulabilecek miyim?

Sistem linki vermeme sebebim daha almadım ve yamyamların olması fırsatçılar anında çürütür sistemi : )

İçine sindiyse al geç. Ya da kendi sistemini ver sen 5080'li topla para biriktirip. Kardeş kardeştir, abim hep daha iyi bilgisayarlara sahip oldu ağzımı açamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…