65 bin TL Ryzen 9 7950x3D işlemciye ekran kartı önerisi

Bütçe
65000

Samoreys

Centipat
Daha fazla  
  • İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7950x3D.
  • Ekran kartı (GPU): NVIDIA RTX 3060 Ti.
  • Anakart: X670E yonga setli bir anakart.
Ekran kartımı güncellemek istiyorum. Bir süredir aklımda bunu almak var:ASUS ROG Strix GeForce RTX 5070 Ti OC Ekran Kartı
Fakat 5080 Galax bununla aynı seviyede. Bir de seneye 5000 Super serisi çıkma ihtimali var, ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Damon Salvatore hocam super serisi kesin çıkıcak mı ? Çıkacaksa tahmini ne zaman çıkar internette 2026 sonuna doğru çıkabilir diye yazılar okumuştum şu anki ekran kartında da ısınma problemleri yaşamaya başladım o yüzden acela edip yeni ekran kartını almalı mıyım yoksa beklemeli miyim emin değilim.

@Damon Salvatore hocam super serisi kesin çıkıcak mı ? Çıkacaksa tahmini ne zaman çıkar internette 2026 sonuna doğru çıkabilir diye yazılar okumuştum şu anki ekran kartında da ısınma problemleri yaşamaya başladım o yüzden acela edip yeni ekran kartını almalı mıyım yoksa beklemeli miyim emin değilim.
Super serisi çıkacak ama ne zaman çıkar bilemiyorum. Beklemek istemiyorum derseniz 5080 de alabilirsiniz ancak dediğim gibi, ben olsam beklerdim.

@Damon Salvatore gösterdiğim seri ASUS ROG hocam, Prime değil ayrıca 5080 Galax mı daha mantıklı olur bu sisteme yoksa yoksa Galax 5080 mi demeye çalışıyordum bir de 5000 Super serisi bekleme olayı var tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı