McKenzie
Kilopat
Daha fazla
Türkiye de bütçe içinde en kaliteli Nitro size önerilen sanırım. Diğer ürünlerin stoku yok. Yine de 4070 ihtiyacınız var mı? Çeşitli ülkelere uğrama şansınız olabilir. 6 ay sonra karaya çıksanız bu bütçeye çok yüksek ihtimalle iyi bir 5070 Ti laptop satın alır keyfinize bakarsanız. İlk etepta idare eder bir laptop almanızı tavsiye ederim.
Hocam siz de haksız değilsiniz fakat 6 ay az bir süre değil ve ben seferden döndüğümde laptopun suratına pek bakacağımı sanmıyorum. Şu an RTX 4070'li masaüstü bilgisayarım var onunla oyunlarımı oynamaya devam ederim diye düşünüyorum.
Türkiye de bütçe içinde en kaliteli Nitro size önerilen sanırım. Diğer ürünlerin stoku yok. Yine de 4070 ihtiyacınız var mı? Çeşitli ülkelere uğrama şansınız olabilir. 6 ay sonra karaya çıksanız bu bütçeye çok yüksek ihtimalle iyi bir 5070 Ti laptop satın alır keyfinize bakarsanız. İlk etepta idare eder bir laptop almanızı tavsiye ederim.
Ama siz derseniz ki evde 4070 kullandığın halde laptopta singleplayer oyunlar için 3050'li sistem al rahatsız olmazsın o zaman öyle bir şey yapabilirim belki ama fiyatın yarı yarıya oynaması lazım bu durum oluşabilmesi için.
Kesinlikle. AAA+ oyunları zevkle oynayabilirsin. 500nit 2K ekranı ile.
Hocam şu ürün gözüme çarptı fikrinizi merak ettim.
Son düzenleme: