Bir minimum 5 bin TL de taşınabilir SSD, taşınabilir HDD gibi şeylere gideceği senaryoda MSI gözüme hoş geliyor ama 14 inch çok küçük hissettirir mi sizce oyun oynarken?
14' küçük gelebilir ama unutmayın ekran formatı 16'10 dikey olarak 16'9 göre daha büyük. SSD kalite ve Türkiye pazarını bilmiyorum hocam. Dilerseniz yeni konu açın.
Hocam ben MSI olan ürünü aldım teşekkürler her şey için. Gemiden indiğimde de işe yarayacak bir ürün olmasını istediğimden kompakt ve OLED bir ürünü tercih etmek mantıklı geldi ve onu tercih ettim.
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Vaktiniz olursa ilk elden bir ön inceleme paylaşın lütfen. Çok merak ettiğim bir ürün
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Vaktiniz olursa ilk elden bir ön inceleme paylaşın lütfen. Çok merak ettiğim bir ürün
Tamamdır hocam daha önce hiç laptop sahibi olmadığım için biraz bilgisiz kalabilirim ama denerim.
Hocam gemi hazırlıklarından maalesef inceleme hazırlayabilecek bir vaktim olacağını sanmıyorum fakat ürüne gerçekten bayıldım. Alacaklara söyleyebileceğim tek eksi yön kurulumu uğraştırıcı SSD'yi başta görmüyor 2 USB ile hem Windows hem de SSD'nin driverını kurmanız gerekiyor. Onun haricinde OLED teknolojisi gerçekten inanılmaz bir şey şu an masaüstünü kullanmak istemiyorum monitörlerim IPS panel olduğu için. Sadece 5-10 dakika gibi kısa bir süre Hellblade 2 oyununu deneme fırsatım oldu 2K çözünürlükte full ayarlar ve DLSS kalite ayarında 70 FPS civarlarında değerler aldım hep ve beni yeterince tatmin etti OLED ve HDR ile oynanabilecek en iyi oyunlardan biri olabilir belki de. Güzel bir kulaklık eşliğinde resmen büyülendim sahnenin içinde gibi hissettiriyordu. Sıcaklık değerleri eğimli bir standın üzerinde aşırı yükte ara sıra maksimum 97 dereceleri gördü. 14 inch kesinlikle doğru karar olmuş benim için daha büyük ve ağır bir ürün kesinlikle gemiden döndüğümde rafa kaldırılacak bir şeye dönüşecekti. Tekrardan değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
@745396
Öncelikle tekrar hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Beğendiğiniz için çok mutluyum. OLED gerçekten çarpıcı bir teknoloji. Keyfini katlamak için MSI true color yüklediniz mi? Renkler arasında tercih harika alternatif. %100 DCI-P3, Adobe, oyun modu vs. bende o şans yokyine tüm güncellemeleri yaptınız mı? Sentetik test falan? Hoparlör performansı nasıl? Aslında muhteşem bir multi medya ürünü o.
Hocam MSI Center yükleyip her şeyi AI moduna aldım true color ona dahil mi bilmiyorum. Güncellemeleri yaptım. Ölü piksel testi ve stress testi dışı test yapmadım. Hoparlör benim için yeterli çok hoparlör kullanan biri de değilim ama üst düzey hissettirmiyor onu söyleyeyim.
Buradan sürücü içinden "araçlar" kısmında hem true color, hem SteelSeries benzeri program yükleyebilirsiniz. Artık MSI Center otomatik yüklüyorsa bilmiyorum.
tamam hocam şimdi halledebildimHocam yükledim araçlardan tekrar başlata onay veriyorum ama uygulama olarak gözükmüyor şu an normal bir durum mu? Şu an kurulmuş bir halde mi yani?
Buradan sürücü içinden "araçlar" kısmında hem true color, hem SteelSeries benzeri program yükleyebilirsiniz. Artık MSI Center otomatik yüklüyorsa bilmiyorum.
Hocam yükledim araçlardan tekrar başlata onay veriyorum ama uygulama olarak gözükmüyor şu an normal bir durum mu? Şu an kurulmuş bir halde mi yani?
Tamam hocam şimdi halledebildim
Hocam uygulama bana HDR kapattırıyor kullanmak mantıklı mı sizce sadece ayar değiştiriyorum uygulamada bunları NVIDIA denetiminden de yapabiliyorum.
Profesyonel anlamda içerik yaparken HDR kapalı kalmalı zaten. Nit arttıkça renklerin doğruluğu azaldığı için HDR kapatmaya zorluyor. SRGB'ya da oyun modunda yine HDR kapattırıyor mu?
NVIDIA denetim bu kadar gelişmiş ya da profesyonel değildir.