65 bin TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
65000
Hocam laptop alacağım cok sık seyahat eden birisiyim
Dikkat etmemisim hocam beni hatam.

En iyi seçeneğinizdir.

Başlıkta gördüğünüz gibi 65 bin TL bütçem var şu anda alınabilecek fiyat performans bilgisayarları nelerdir?

Bütçenizin bir tık üstünde ama güzel cihaz.

HP Victus'ları önerir misiniz hocam.

Victus 15 mi 16 mı hocam.

HP Victus'ları önerir misiniz hocam.

Onermem hocam. Aorus'u özellikle Victus'larla kiyaslama Aorus'a hakaret olur, Victus teneke gibi kalir Aorus yaninda. Victus'larin kasasi cok kalitesiz. Ayrıyeten ekranları %45NTSC oldugu icin (10-15k ya satilan laptoplarda bile olan panel) asla almazdim.

Bütçenizin bir tık üstünde ama güzel cihaz.

Victus 15 mi 16 mı hocam.
Kazık hocam. Alınmaz.

GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA Başka modele bakma. Victus falan bunun yanında teneke kalır.

Onermem hocam. Aorus'u özellikle Victus'larla kiyaslama Aorus'a hakaret olur, Victus teneke gibi kalir Aorus yaninda. Victus'larin kasasi cok kalitesiz. Ayrıyeten ekranları %45NTSC oldugu icin (10-15k ya satilan laptoplarda bile olan panel) asla almazdim.

Kazık hocam. Alınmaz.

Victus 16 kasası o kadar da kötü değil fakat Aorus ile yarışamaz tabii ki. Ayrıca bazı Victus'lar 2K ekranlı, 100 sRGB ekranlı olabiliyıor. Modelden modele değişiyor. Her Victus 45NTSC değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı