65 bin TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
65000
Onermem hocam. Aorus'u özellikle Victus'larla kiyaslama Aorus'a hakaret olur, Victus teneke gibi kalir Aorus yaninda. Victus'larin kasasi cok kalitesiz. Ayrıyeten ekranları %45NTSC oldugu icin (10-15k ya satilan laptoplarda bile olan panel) asla almazdim.

Kazık hocam. Alınmaz.

Sadece meraktan soruyorum hocam yanlış anlamazsanız kötü yanları nelerdir? Bende değişmeye düşünüyorum bu cihaz hoşuma gidiyor ama kararsızım belki daha düşük bir şey alabilirim diye Acer Nitro serisi çok hoşuma gidiyor bu aralar ondan kafama takıldı.

Sadece meraktan soruyorum hocam yanlış anlamazsanız kötü yanları nelerdir? Bende değişmeye düşünüyorum bu cihaz hoşuma gidiyor ama kararsızım belki daha düşük bir şey alabilirim diye Acer Nitro serisi çok hoşuma gidiyor bu aralar ondan kafama takıldı.

Fiyatı fazla hocam. Nitro serisi iyidir ama bu fiyata asla almam. Bu fiyatlarda Aorus en iyi secenek.

GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA Başka modele bakma. Victus falan bunun yanında teneke kalır.

Victus 16 kasası o kadar da kötü değil fakat Aorus ile yarışamaz tabii ki. Ayrıca bazı Victus'lar 2K ekranlı, 100 sRGB ekranlı olabiliyıor. Modelden modele değişiyor. Her Victus 45NTSC değil.

ASUS Tuf FX507ZI4-LP050W/Core I7-12700H/16 GB RAM/512 GB SSD/RTX 4070 8GB/15.6" FHD/W11 Gaming Lapto Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam bu nasıl sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı