65 inç TV önerisi

Atakan159

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM 16GB(8x2) 3600Mhz
Ekran kartı RTX 3070 Ti
Anakart B550M DS3H
İşlemci Ryzen 5 5600
Bütçem 50bin TL civarı. Değecekse biraz aşabilirim. F/P olacaksa altına da inebilirim çok net bir bütçe değil yani. En düşük 65 inç bir TV almak istiyorum.
OLED veya QLED bu bütçeye daha uygun sanırım ama tam anlamıyorum TV piyasasından. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

LG, Samsung gibi TV lere yakın bir fiyat. Mantıklı mıdır bu markayı seçmek?

LG, Samsung gibi TVlere yakın bir fiyat. Mantıklı mıdır bu markayı seçmek?

LG ve Samsung gibi kendi panellerini üreten dünyanın en büyük TV üreticilerinden biri. Bu fiyat segmentinde rakıbi olan markalardan çok daha iyi özellikler sunuyor bu cihaz. Sadece servis ağı çok kaliteli değil, o da bizim insanımızın kalitesizliginden kaynaklanıyor.

LG ve Samsung gibi kendi panellerini üreten dünyanın en büyük TV üreticilerinden biri. Bu fiyat segmentinde rakıbi olan markalardan çok daha iyi özellikler sunuyor bu cihaz. Sadece servis ağı çok kaliteli değil, o da bizim insanımızın kalitesizliginden kaynaklanıyor.
Biraz baktım da baya fazla şikayet almış bu marka.

@Novelist
Hocam tavsiyenizden sonra araştırdım baya ve TV gerçekten hoşuma gitti. Aklımda tek bir soru işareti kaldı. Maç yayınlarında ve internet yayınlarında ghosting olduğunu söyleyen çok kullanıcı yorumu gördüm. Fakat olmadığını söyleyenlerde var. Sık sık maç izleyecek biri olarak ghosting sorun olur benim için. Bu TV nin genel bir sorunu mu yoksa ayarlarla mı ilgili acaba?

@Novelist
Hocam tavsiyenizden sonra araştırdım bayağı ve TV gerçekten hoşuma gitti. Aklımda tek bir soru işareti kaldı. Maç yayınlarında ve internet yayınlarında ghosting olduğunu söyleyen çok kullanıcı yorumu gördüm. Fakat olmadığını söyleyenlerde var. Sık sık maç izleyecek biri olarak ghosting sorun olur benim için. Bu TV'nin genel bir sorunu mu yoksa ayarlarla mı ilgili acaba?

Buyuk ihtimalle ayarlarla çözülebilecek bir şeydir. Bu MiniLED'ler VA panel oluyor, VA panellerin kanayan yarasida gosting dır zaten.

Buyuk ihtimalle ayarlarla çözülebilecek bir şeydir. Bu MiniLED'ler VA panel oluyor, VA panellerin kanayan yarasida gosting dır zaten.
Sipariş ekranından döndüm sırf şu olay için. Bu sorunla karşılaşan çok kişi olmuş. Net bir cevap da bulamadım hala. İncelem videoları da sırf TV yi övmek üzerine kurulu gibi. Mağazada canlı gördüm TV yi ve gerçekten çok kaliteli görüntü veriyordu. Fakat maç yayını yoktu tabi...

Yeni konular

Geri
Yukarı