%65 indirimle Forza Horizon 5 alınır mı?

anissa1

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sanırım bende FH4 olduğu için oyun bende %65 indirimde gözüküyor. Yani sürümler sırasıyla 11, 14 ve 18 dolar. Sizce alınır mı? Ve hangisini almalıyım?

Bence alınmaz. Forza 6'yı bekle 2026'nın ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek bir erteleme olmaz ise. Ama kişisel tercih olarak isterseniz alın güzel oyun hem de %65 indirim varken.

Alınmaz bence bir iki yarış sonra sıkıyor insanı hep aynı sahneler yerler.

Solo girmeyi düşünüyordum, çok çabuk mu sıkıyor?
Hocam eğer hikaye üretmeyi seviyorsanız sıkmaz. Yani işte Avrupa'da oynayacağım oradan Fenerbahçe'ye geleceğim falan gibi hikaye uydurursanız sıkmaz. Ama onun hariçi genel tekrar bol oluyor.

Hocam eğer hikaye üretmeyi seviyorsanız sıkmaz. Yani işte Avrupa'da oynayacağım oradan Fenerbahçe'ye geleceğim falan gibi hikaye uydurursanız sıkmaz. Ama onun hariçi genel tekrar bol oluyor.
Hocam yıllardır biriktiğim playlistimle sürmeyi düşünüyordum. Cs, Marvel rivals veyahut shooter oyunları çok fazla başımı ağrıtmaya başladığından en azından böyle sakin oyun oynayım diyordum ki arabaları da seviyorum. Çocukken de fazla oynardım bu tarz oyunları. Steamden de bir arkadaş edindim o da gel beraber süreriz deyince acaba alsam mı diye düşünce oluştu bende.

Bence keyif veriyor. Al gitsin.
Ömrü nedir sizce? 18 dolar veriyorsam en azından 40 saat oynatsın isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…