Arkadaşlar sanırım bende FH4 olduğu için oyun bende %65 indirimde gözüküyor. Yani sürümler sırasıyla 11, 14 ve 18 dolar. Sizce alınır mı? Ve hangisini almalıyım?
Bence alınmaz. Forza 6'yı bekle 2026'nın ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek bir erteleme olmaz ise. Ama kişisel tercih olarak isterseniz alın güzel oyun hem de %65 indirim varken.
Hocam eğer hikaye üretmeyi seviyorsanız sıkmaz. Yani işte Avrupa'da oynayacağım oradan Fenerbahçe'ye geleceğim falan gibi hikaye uydurursanız sıkmaz. Ama onun hariçi genel tekrar bol oluyor.
Hocam eğer hikaye üretmeyi seviyorsanız sıkmaz. Yani işte Avrupa'da oynayacağım oradan Fenerbahçe'ye geleceğim falan gibi hikaye uydurursanız sıkmaz. Ama onun hariçi genel tekrar bol oluyor.
Hocam yıllardır biriktiğim playlistimle sürmeyi düşünüyordum. Cs, Marvel rivals veyahut shooter oyunları çok fazla başımı ağrıtmaya başladığından en azından böyle sakin oyun oynayım diyordum ki arabaları da seviyorum. Çocukken de fazla oynardım bu tarz oyunları. Steamden de bir arkadaş edindim o da gel beraber süreriz deyince acaba alsam mı diye düşünce oluştu bende.