Alınır.
Hnagi sürüm sizce?
Solo girmeyi düşünüyordum, çok çabuk mu sıkıyor?Alınmaz bence bir iki yarış sonra sıkıyor insanı hep aynı sahneler yerler.
Solo girmeyi düşünüyordum, çok çabuk mu sıkıyor?
Hocam eğer hikaye üretmeyi seviyorsanız sıkmaz. Yani işte Avrupa'da oynayacağım oradan Fenerbahçe'ye geleceğim falan gibi hikaye uydurursanız sıkmaz. Ama onun hariçi genel tekrar bol oluyor.Solo girmeyi düşünüyordum, çok çabuk mu sıkıyor?
Hocam yıllardır biriktiğim playlistimle sürmeyi düşünüyordum. Cs, Marvel rivals veyahut shooter oyunları çok fazla başımı ağrıtmaya başladığından en azından böyle sakin oyun oynayım diyordum ki arabaları da seviyorum. Çocukken de fazla oynardım bu tarz oyunları. Steamden de bir arkadaş edindim o da gel beraber süreriz deyince acaba alsam mı diye düşünce oluştu bende.Hocam eğer hikaye üretmeyi seviyorsanız sıkmaz. Yani işte Avrupa'da oynayacağım oradan Fenerbahçe'ye geleceğim falan gibi hikaye uydurursanız sıkmaz. Ama onun hariçi genel tekrar bol oluyor.
Ömrü nedir sizce? 18 dolar veriyorsam en azından 40 saat oynatsın isterim.Bence keyif veriyor. Al gitsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.