65 kilo olmaya rağmen göbek olması nasıl engellenir?

Erdem1O

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 65 kiloyum azıcık olsa da göbeğim var. Belli olmuyor gerçekten bayağı az şimdi. Haftaya spora başlıyorum ben kilo alıp kas kütlesi kazanmak istiyorum. Boy 1.78 filan şimdi bu göbek büyür mü? Bayağı yemek yiyeceğim kilo almak için ve ağırlık antrenmanı yapacağım. Skinny fat oluyorum herhalde.

Bol bol omuz ve göğüs antremanı yapın göbek olsa bile sırıtmaz öyle. Spor yapmadan yerseniz büyür.

Bol bol omuz ve göğüs antrenmanı yapın göbek olsa bile sırıtmaz öyle. Spor yapmadan yerseniz büyür.

Bir iki tane video izledim karın tarafındaki kas kütlesini arttırmak lazımmış böylece gider göbek diyorlar.

Bir iki tane video izledim karın tarafındaki kas kütlesini arttırmak lazımmış böylece gider göbek diyorlar.
Sadece karın çalışarak göbek erimez önemli olan kas değil oradaki yağ oranını düşürmek. Düzenli ve disiplinli bir şekilde diyet yaparak spor yaparsanız yağ erir ve kaslarınız ortaya çıkar. Eğer bu şekilde disiplinli ve diyet yaparak spor yapamayacaksanız en basit yoldan en çabuk gelişen kol, göğüs ve omuz kaslarını çalıştırarak göbeğin göze batmasını engellersiniz hem o sırada göbekteki yağda erimiş olur biraz.

Bana göre skinny fat'i engellemenin en mantıklı yolu hiit kardiyo yapmak. Özellikle göğüs ve göbek çevresini etkileyen hareketleri yaparsan sonuç alırsın.

Ama kilo almam lazım.

Arkadaşlar zaten o kadar az varki belli bile olmuyor ben kafaya takıyorum.

E o kadar küçükse daha ne kadar küçülteceksin kaburgaların mı sayılsın

Mekik çekince kaslar ısınca six pack şekli cıkıyor hafif sonra gidiyor tabii. Ben yiyorum aga kilo alıp kas kütlesi yapacağım.

Yağ oranım %14.5 günlük tükettigim kalori 2650 civarı kilo alacaksam 3000 kalori tüketmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…