650.000 TL araba tavsiyesi

EREN SATAR

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
9.354
Makaleler
5
Çözümler
22
Yer
Manisa
Bütçe üç aşağı beş yukarı oynayabilir. Şu an elimizde 2015 1.2 tsı comfortlıne sadece 52.000 de jetta var aile aracı olarak çok memnunuz içi bagajı segmentine göre çok geniş donanım yılına göre yeterliydi 1.2 olmasına rağmen çok iyi bir gidişi vardı piyasa değeri olarak ortalama 460 civarında 450'ye kolayca satarız diye düşünüyorum. Kaldı ki alıcısı var alıcısı olmasa bile Arabam.com 439.100 TL araca teklif sunmakta.
Şimdi konumuza dönecek olursak bütçe bu aralıkta aklımızda sıfır 1.5 flama X pack corolla var liste fiyatı 630.000 bayide 620.000'e anlaşıp 10.000 TL'ye de simit şeklinde LPG taktırıp uzun yıllar sorunsuzca kullanmak. Ve ya 2020 model 1.6 LPG'li olanlarına bakmaktayım benim önceliğim bu. Bu kadar para vereceğimiz arabada olması gereken bazı kriterler var.
LPG şart eğer LPG olmayacak ise dahi 1.0 motor üstü benzinli araç olmamalı. Dizele hiç girmeyelim bile.
Donanım kesin olarak tatmin etmeli corolla da adaptif hız sabitlemeden tutun kablosuz şarja kadar zibilyon tane özellik var.
Az yakmalı eskiden amaç performanstı fakat bu devirde az yakması Turbo Jettadan sonra atmosferik Corollaya binilir mi onu da düşünüyorum.
İçi ve bagajı geniş olmalı 4 kişilik aile en az jettada ettiğimiz kadar rahat etmeliyiz bagaj hacmi 460 litreden az olmamalı.
Yardımcı olacak herkese teşekkürler sanırım bu maddelerden sonra Corolla hariç araç kalmadı.
 
Civic 1.6 ivtec eco executive alabilirsiniz. Kendim kullanıyorum gayet de seviyorum.

Hocam ona da baktık hatta daha dün bizzat sürdüm araba sanki yerde gidiyormuş hissi veriyor ben beğendim aracı fakat babama göre değil o ısınamadı biraz daha oturaklı ağırbaşlı istiyor maalesef eledik onu yoksa güzel araç corolla kadar dolu olmasa da corolladan daha geniş.


Bu paralara ancak 2017 zorlasan 2018 1.4 tsı alınabiliyor donanım olarak da çok zayıf kalıyor.
Tabii ki kalkıp da Passat'ı corolla ile kıyaslayamam fakat LPG şart tsı motorlar ile de LPG pek verimli değil yoksa yıllardır Passat delisiyim nasip olmayınca olmuyor.
 
Evet Civic rakiplerine göre oturma pozisyonundan dolayı yere yakın hissetiriyor.

Yani genel olarak baba aklına bir araç koymuş ise o alınır. Sizin burada alternatif aramanız zaman kaybı :D. İyi günler.
 
Evet civic rakiplerine göre oturma pozisyonundan dolayı yere yakın hissetiriyor.

Yani genel olarak baba aklına bir araç koymuş ise o alınır. Sizin burada alternatif aramanız zaman kaybı :D. İyi günler.

Hocam inanın bakıyorum bakıyorum civic ve corolla hariç başka araç yok temiz bir corolla bulamaz isek mecbur civice döneceğiz tekrardan. Bu paralara elegance paketi var onda da anahtarsız çalıştırma bile yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı