650.000TL araç önerisi

Renault ve Opel neden istemiyorsunuz ki ikisi de köklü bir marka ve sağlam arabaları var ( birkaç modeli hariç)

Ben yüksek km dizel araba önermiyorum hocam. Enjektör Turbo dpf mutlaka bir şey çıkıyor.

Renault ve Opel neden istemiyorsunuz ki ikisi de köklü bir marka ve sağlam arabaları var ( birkaç modeli hariç)

Bizimkilere göre Renault denilince kalitesiz malzame kalitesi dusuk bir araba canlaniyor aklinds Opel'de dayimda var araba sanayiden zor cikiyor o yuzden ustumuzde Opel'le alakali bir korku var.

Bizimkilere göre Renault denilince kalitesiz malzame kalitesi dusuk bir araba canlaniyor aklinds Opel'de dayimda var araba sanayiden zor cikiyor o yuzden ustumuzde Opel'le alakali bir korku var.

Anladım ama bu korkularla iyi bir araba almanız zor sizin akrabalarınız kötü araçlara gelmiş bu sizin de geleceğiniz anlamına gelmez.
Dayının Opel'de muhtemelen vectra falandır ya da eski kasa Astra'dır benim bahsettiğim Astra 2015 model civarı temiz araçlar.
Renault zaten en sorunsuz araçlardan biridir.
İlla sorunsuz araba istiyorsan Ford Courier'ya da Doblo tavsiye ederim otomobil ruhsatlı.
Ticari diye geçmeyin aile aracıdır güzel gider.

Ön yargılı davranmayın sizin tanıdıklara iyisi gelmemiş anlaşılan ayrıca babam 18 sene boyunca Megane 1 kullandı birkaç sensör arızası dışında hiçbir arıza çıkartmadı.

Bizimkilere göre Renault denilince kalitesiz malzame kalitesi dusuk bir araba canlaniyor aklinds.

Reno'nun amacı zaten kaliteli değil ekonomik ve fiyatına göre sorunsuz olan bir araba üretmektir.

Fluence Corolla ceed i20 gibi arabalara bakabilirsiniz. HB mi sedan mı istiyorsunuz?

İyi diyorsunuz ben de araba alacağım Corolla Fluence piyasası düşük km bu fiyatlara şu yaz aylarında bulmak imkansız çoğu da garaj arabası eski model Corolla da mantıksız Toyota kalitesi evet ama yok otomatik alınacaksa i20 Opel j kasa mantıklı olabilir onun dışında piyasa da yaz tarifesi var ben de partner veya berlingo bakıyorum 130 150km arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı