650 TL FPS Mouse Önerisi

Bütçe
650
Hafif mouse tercih etmem daha iyi olacak gibi lütfen öneri yaparken 100 gr altı mouse önerirseniz sevinirim. Ve şu 3 mouse arasında farklar nelerdir ve 19.5-20cm el uzunluğuna uygun mu?
Cooler Master MM711
Razer DeathAdder V2
Gloriorus Model O

DeathAdder V2 en iyi sensöre ve malzemeye sahip ve elinize uzunluk olarak uyacak tek mouse. DeathAdder V2 almanızı öneririm.
 
DeathAdder V2 en iyi sensöre ve malzemeye sahip ve elinize uzunluk olarak uyacak tek mouse. DeathAdder V2 almanızı öneririm.
Sensör farkı normal insanın anlayacağı kadar yüksek değil. Kablo malzemesi olarak Glorious Model O daha iyi. İkisi de eline uyar fakat tutuş şekli önemli. Glorious daha hafif ayrıca görüntüsü daha hoş.

Şu Focus+ sensör olayını abartmayın bence.
 
@ogiii tutuş şekliniz nedir?
Daha çok calm and pawl ama belli tutu şeklim yok fingertip şeklinde kullandığımda oluyor birkaç saat içinde sipariş vermeyi düşünüyorum çok kararsız kaldım hangisini almalıyım diye Viper 8kHz farkı nedir deathadder v2 ile ve deathadder v2 pro fiyat farkına değer mi?
Model O o kadar küçük bir fare değil, tutuş şekli önemli. Gerçekte Deathadder V2 gördünüz mü bilmiyorum ama emin olun büyük değil :D
Bir videoda görmüştüm aralarında çok fark yok gibiydi ben de öyle gördüm ama tabi kullanıcı deneyimi de önemli
Arkadaşlar başka tavsiye yok mu pazartesi sipariş vericem kararsız kaldım herkes farklı bir şey söylüyor pandemi dolayısıyla teşhir ürünleri de yok mağazalarda deneme imkanımız da yok maalesef ki
Günceldir.
 
Son düzenleme:
Deathadder v2 ben de almayı planlıyordum ama clicklerinde bazen kronik sorun olabiliyormuş birkaç video ve kullanıcı yazısı vardı kararsız kaldım
 

Geri
Yukarı