650 TL mouse önerisi

Bütçe
650

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Yeni laptop aldım ve yanına da oyun için bir mouse lazım. Eski mouse ( Rampage SMX R44) ve avucuma tam oturuyordu. Kablolu, kablosuz hepsi olur önerilerinizi bekliyorum. Düzgün markalar lazım, bilindik.

Anladım hocam. Biraz eski bir fareymiş sadece özellik olarak bakacak olursak ROG Keris bu arkadaştan sensör olarak daha kaliteli. (3360/3389) ayrıca sizin farenizde de bulunan lehimsiz Switch değişme özelliği ROG Keris'te yine bulunuyor. Ağırlık olarak sizin fareden 60 gram falan daha hafif ROG Keris tercih etmemeniz için bir neden göremiyorum. Şöyle bir seçeneğiniz de var hiç fare almazsınız parayı kenara koyup daha üst düzey bir kablosuz fare alırsınız ama bu bütçe için ROG Keris iyidir diyebiliriz.

(Gladius 2 hakkında yeterince araştırmam yok başka sıkıntıları vs olabilir onları bilmiyorum)

Aman hocam konu sahibi değilim sadece Keris'i merak etmiştim o yüzden

Evet değilmişsin dalgınlığıma gelmiş. Böyle sorularınızı konu açarak sormak daha fazla kişiden cevap almanıza olanak verecektir ayrıca arkadaşın konusunu kirletmek kendisine karşı hoş bir davranış olmayabilir. Daha dikkatli olun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…