6500-7500 TL monitör dahil sistem önerisi

Mikasatr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6500 ile 7500 TL arası 144 Hz monitör dahil bilgisayar dizebilir misiniz? Hazır sistem olursa daha iyi olur.

Valorant, Cyberpunk 2077, CS:GO, RDR2, The Witcher 3 gibi oyunlar oynayacağim. RDR2, Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 60 FPS alsa bana yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monitör :Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

2X.
Toplam 7350 TL.

2X.
Toplam 7350 TL.

Bu işlemci RTX 2060'ı besliyecek mi?

Hocam bu arada 1660 Ti'da alabilirsiniz şu an alıcağınız 2060'a nazaran daha çok performans alacaksınız, fakat RTX açıcaksınız bilemiyorum fakat o sistemle açamazsınız zaten fakat gayet ideal bir sistem

Grafik takıntım yok. Sistem iyi. Ama ben maalesef ki PC parçalarını birleştiremem. Bu parçaları aldığımda nasıl birleştirebilirim?

Grafik takıntım yok. Sistem iyi. Ama ben maalesef ki PC parçalarını birleştiremem. Bu parçaları aldığımda nasıl birleştirebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama bir ustadan yardım almak her zaman daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı