6500 TL fotoğrafçılık için dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Bylacrimas

Centipat
Katılım
20 Ağustos 2021
Mesajlar
185
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar;
Başlıkta belirttiğim gibi fotoğrafçılık işlemlerinde kullanılacak shop programlarını kaldırabilecek bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Tercihen istediğim özellikleri 15.6 ekran olması. Önerebileceğiniz modelleri yazarsanız sevinirim. Bütçe 6500 civarı.
 
6500TL' ye alacağın herhangi bir dizüstü fotoğraf düzenleme işlemlerini sıkıntısız çalıştıracaktır. Macbook un + sı ekran ve renk kalitesi olarak öne çıkıyor. Detaylı olarak Windows dizüstü bilgim dahilinde olmadığı için kesin bir model öneremiyorum.
 
Sıfır olarak önerebileceğiniz bir model var mı bu fiyat bandında
Arkadaş doğru söylemiş Macbook üreticilik anlamında çok başarılı bir cihaz ama illa sıfır Windows laptop diyorsan yapılan testlere göre (İntel fanboyları lütfen gelmeyin) AMD Ryzen işlemciler bu tür Video edit, fotoğrafçılık, render gibi alanlarda fark attığı için AMD almanı öneririm. (Tabiki seçim senin).
 
Donanım konusunda pek bir bilgim yok ama bir arkadaşım Huawei Matebook almıştı Adobe programlarını rahatlıkla kullanabiliyordu tabii ek birkaç özellik(SSD ekletmişti gerisini hatırlamıyorum belki de sadece SSD ekletmişti olabilir) ekletmişti yanlış hatırlamıyorsam bir bakabilirsin istersen
 
Dostum biraz daha para ayarlayıp şunu al. Yanında BLE mouse ve BLE kulaklık hediye eden kampanyaları var. Bunları da yaparsan ve bütçen gerçekten kısıtlıysa o ürünleri de sıfır olarak sanırım 300-500 TL arasına satabilirsin. Senin bütçene yakın bir noktaya gelir.

 

Geri
Yukarı